Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΔΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ; Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ «ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ» ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» !!!!!!!!!!!!

prosfigopoula-larisa

ΒΡΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κου-κου-έδες!... 
ΠΟΙΟΥΣ κου-κου-έδες;
Των Τρικάλων!
(ΩΣΤΕ ΤΑ παλιόπαιδα τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ εν Αθήναις ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, μας ΚΑΝΟΥΝ  ΤΕΤΟΙΕΣ ..."Ζ Α Β Ο Λ Ι Ε Σ";;;;;;;;;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ιδού η σχετική ανακοίνωση-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

«Αυτό κι αν είναι πρόκληση: Η πρεσβεία των ΗΠΑ «δασκαλεύει» εκπαιδευτικούς και προσφυγόπουλα στα Τρίκαλα!

Από δελτίο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων, έγινε γνωστή η συμμετοχή του, σε πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα που διαβιούν στα Τρίκαλα. 

Σχετική εικόνα

Πρόκειται για πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας σε μητέρες και παιδιά ηλικίας δημοτικού σχολείου. 
Μεταξύ άλλων, στο εν λόγω πρόγραμμα συμμετέχει και εποπτεύει η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα!

Αποτέλεσμα εικόνας για american embassy

Μάλιστα, έγινε και συνάντηση του εκπροσώπου της πρεσβείας (...) με τον δήμαρχο Τρικκαίων. Με βάση τα όσα ήρθαν στη δημοσιότητα από το δελτίο Τύπου του δήμου, προκύπτουν μια σειρά από σοβαρά ερωτήματα:

1.Με ποιο δικαίωμα κυβέρνηση, υπουργείο Παιδείας και Δήμος Τρικκαίων επιτρέπουν τη διεξαγωγή μαθημάτων με την εποπτεία της αμερικάνικης πρεσβείας;

2.Με ποιο δικαίωμα αναλαμβάνει η πρεσβεία των ΗΠΑ, όπως και οποιαδήποτε άλλη και μαζί οι διάφορες ΜΚΟ, την εκπαίδευση προσφυγόπουλων, που σε ό,τι αφορά την οργάνωση, τις προϋποθέσεις και το περιεχόμενο, πρέπει να αποτελούν αποκλειστικά κρατική ευθύνη;

3.Από πού κι ως πού, η πρεσβεία των ΗΠΑ, που μαζί με τους υπόλοιπους ιμπεριαλιστές έχουν μακελέψει τους λαούς της περιοχής, προκαλώντας και τις στρατιές των ξεριζωμένων από τις δικές τους ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, «δασκάλεψαν» εκπαιδευτικούς και τώρα τους ίδιους τους πρόσφυγες για το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα…».

[ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (τρικαλινού!) ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΤΑΝ, άς πούμε, "ΔΩΡΕΑ" & "προσφορά" ΤΗΣ (αλήστου μνήμης) ...σοβιετικής πρεσβείας, τότε θα βγάζατε ...μισή 'άχνα';
Ή "όλα" θα ήσαν ...τέλεια;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!