Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Γιατί κάποια ορθόδοξα χριστιανικά ιστολόγια, "έ θ α ψ α ν " την είδηση - " Β Ο Μ Β Α ", της ΔΙΑΚΟΠΗΣ μ ν η μ ο ν ε ύ σ ε ω ς στον μητρ. Θεσσαλονίκης Άνθιμο, που ανακοίνωσε από προχθές Κυριακή, ο π.Νικόλαος Μανώλης;

ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ, ΕΚΟΨΕ "ΜΑΧΑΙΡΙ" ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ, ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ!
ΝΑ ..."ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ"  ΤΑΧΕΩΣ (& ΠΡΟΦΑΝΩΣ!) ΝΑ ΤΟΝ 
..."Σ Τ Α Υ Ρ Ω Σ Ο Υ Ν" !!!






(ΠΟΛΛΑ 'ΕΥΓΕ' ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΛΗΡΙΚΟ! ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ! ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ...)
Δεν θα σχολιάσουμε, (αναφέρει το ιστολόγιο 'ο παιδαγωγός'), την πλήρη  ε ξ α φ ά ν ι σ η    της ειδήσεως από το 'Romfea', το 'VimaOrthodoxias', το 'Amen', το 'dogma' κλπ.

Δημοσιογραφικά (επαγγελματικά) site είναι, 
έχουν κάθε λόγο "να θάβουν" ειδήσεις,

αφού κριτήριο τους, είναι το κέρδος (και οι δεσποτάδες διαθέτουν άφθονα μαύρα χρήματα για να δημοσιεύουν ειδήσεις, π.χ. με τα συλλείτουργα και τα ονομαστήρια τους) 
και να "θάβουν" άλλες (π.χ. αγωνιζόμενων πιστών, ή ιερέων, που αντιστέκονται στον οικουμενισμό και την δεσποτοκρατία).

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΗΤΡ.ΑΝΘΙΜΟΣ ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ
Ο  ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ π.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ! ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΑΣ
ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!

Η ύποπτη σιωπή των ορθοδόξων χριστιανικών ιστολογίων...
Αναφερόμαστε όμως στα ορθόδοξα χριστιανικά ιστολόγια, όπως πχ το 'Ακτίνες', το 'Ρωμαίϊκο Οδοιπορικό' κλπ, που επί χρόνια διακονούν φυσικά χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος. 
Επαναλαμβάνουμε το ερώτημα μας: "τι τους κάνει να "θάβουν" μια τέτοια είδηση-βόμβα;" 

Γιατί θέλουν να το αποκρύψουν από τους πιστούς;

Γιατί -ακόμη χειρότερα- δημοσιεύουν άρθρα, "τραβηγμένα από τα μαλλιά", για να πείσουν ότι τάχα η αγιοπατερική οδός της Διακοπής Μνημονεύσεως του επισκόπου/Πατριάρχου (αποκαλείται εκκλησιαστικώς αποτείχιση) δεν είναι σωστή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓ.ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓ.Θεοδωρος ο Στουδίτης

Πως γίνεται να αναιρούν τους ίδιους τους Αγίους μας (Γρηγόριος Παλαμάς Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Στουδίτης, π.Παΐσιος - που κι αυτός διέκοψε το μνημόσυνο του Πατριάρχη Αθηναγόρα, για πολύ λιγότερα οικουμενιστικά παραπτώματα από όσα συμβαίνουν σήμερα);


π.Αυγουστίνος Καντιώτης, Κονίτσης Σεβαστιανός ... 25 έτη χωρίς ποιμένα...
Η αιτία κατά τη γνώμη μας είναι, ότι χάθηκε το ανδρείο φρόνημα από την εκκλησία μας (όπως και από την πατρίδα μας). 

Αποτέλεσμα εικόνας για καντιώτης

Ο π.Αυγουστίνος Καντιώτης που ξεσήκωνε τα πλήθη, που έβγαζε τους ορθόδοξους πιστούς στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν (νομοσχέδιο για εκτρώσεις, καρναβάλια, καλεστεία, έργο Αγγελόπουλου κλπ) δεν ζει. 
Οι διάδοχοι του - στην πλειονότητά τους - ανταγωνίζονται, ποιος θα προλάβει να γίνει δεσπότης (είναι ειλικρινά οδυνηρό να βλέπεις αγγέλους να πέφτουν). 

Αποτέλεσμα εικόνας για Σεβαστιανός ΟΙκονομίδης

Ο Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης Σεβαστιανός δεν ζει κι αυτός. Έφυγε το 1994. 
25 χρόνια ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ εκκλησιαστικού ηγέτου με παλικαρίσιο φρόνημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σεβαστιανός ΟΙκονομίδης

Που είναι εκείνα τα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα;

Οι σημερινοί δεσποτάδες, αφού "προσκύνησαν", έπαψαν να ποιμένουν το ποίμνιο, να αγρυπνούν. Περί άλλων τυρβάζουν... 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Μια και μοναδική αναλαμπή, έκανε ο μακαριστός (και δολοφονημένος! "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ") Χριστόδουλος, για λίγους μήνες, όταν έβγαλε τον πιστό λαό στο δρόμο, με αφορμή την διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες (όπως πάντα από κάποια ασήμαντα και άγνωστα υποχείρια της 'Νέας Τάξεως' σε θέση Υπουργού, που βρίσκονται σε διατεταγμένη αποστολή). 

Αλλά κι αυτόν τον "έφαγαν" (αφού προηγουμένως έκανε το έγκλημα, να υποδεχτεί τον Πάπα, χάνοντας έτσι την χάρη από τον Θεό)...

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΕΙΧΕ "ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ", ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΡ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΕ  ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΗ "ΕΠΙΣΚΟΠΟ" ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟΥ  ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ(;) ΤΗΝ
ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!
Σχετική εικόνα
"Ε Κ Τ Α Κ Τ Α"....


Επιχειρούν την τιμωρία του πνευματικού μας πατρός πρωτοπρ. Νικολάου Μανώλη, και τον καλούν σε απολογία για τέσσερα αδικήματα, παρόμοια με εκείνα προ ολίγων ετών που έπεσαν τότε στο κενό.
Καλείται ο π. Νικόλαος, να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του σχίσματος, της απείθειας και καταφρονήσεως, του σκανδαλισμού των πιστών και της εξυβρίσεως και συκοφαντίας.

Πόσο τους πλήγωσε ο π. Νικόλαος, όλους αυτούς τους φαντασμένους υπερανθρώπους, που θαρρούν πως με τις ενέργειές τους, μπορούν να φέρουν στην μητρόπολη Θεσσαλονίκης την παναίρεση του Οικουμενισμού, μπορούν να ξεγελάσουν τον άγιο Δημήτριο και άγιο Γρηγόριο Παλαμά!


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρόλαβε να αναρτηθεί το βίντεο και δέχτηκε αυτομάτως την πρώτη επίθεση από τον νεοταξίτικο τσιράκι,σχετικό με την παραπλάνηση την δημιουργία σύγχυσης και φόβου, με ειδικότητα ερευνητή
    Ghostbusters & UFO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!