Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΠΙΚΗ "ΜΟΝΑΧΗ" α ρ ν ε ί τ α ι και κηρύττει κιόλας, ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, δεν ήταν παρθένος!!!!!!!!!!


Nun shocks Church by suggesting Jesus’s mother wasn’t a virgin
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ! ΠΟΙΟ; ΟΤΙ Η ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, "ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ", ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΔΑ "ΜΟΝΑΧΗ"! ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ (ΧΑΖΟΒΙΟΛΑ) ΛΟΥΤΣΙΑ...

(ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ...ΠΑΠΙΚΑ ΔΥΣΩΔΗ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ!) Μία (άς πούμε) ..."πρύτανις" του διαχριστιανικού συγκρητιστικού οικουμενισμού, η "διάσημη" Ισπανίδα παπική μοναχή Lucía Caram, η οποία είχε τιμηθεί το έτος 2006, με το βραβείο 'Memorial Alex Seglers', για τη δραστηριότητα της υπέρ του - αρρωστημένου & παναιρετικού! - ...Οικουμενισμού, δημοσίως διακήρυξε ΒΛΑΣΦΗΜΑ, κατά του ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ της Υπεραγίας Θεοτόκου!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για sor lucia caram
EINAI TOΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ..."ΣΠΙΡΤΟ", ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΒΛΑΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΦΕΝΤΟΝΕΣ !!!

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΑΔΕΛΦΗ ΛΟΥΤΣΙΑ, ΣΤΙΣΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΟΥ (ΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ) ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ...ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ;Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ "ΠΡΟΣΙΤΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Η παπική μοναχή Lucía Caram, γεννήθηκε στην Αργεντινή και ζεί στην Ισπανία.
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!...) 
Δημιούργησε ομάδα διαθρησκειακού (...) διαλόγου στην πόλη Manresa και ανέλαβε την ευθύνη για την οργάνωση του καταλανικού κοινοβουλίου των θρησκείων (!) το έτος 2006. 

Ζει σε ένα μοναστήρι Δομηνικανών μοναχών στη Βαρκελώνη και έχει έντονη οικουμενιστική δράση... 

Αποτέλεσμα εικόνας για sor lucia caram

Είναι διάσημη, αν είναι δυνατό, και για τη δραστηριότητά της στην ...μαγειρική! Το πρόγραμμα της με μαγειρικές συνταγές που παρουσιάζει το κανάλι Gourment’s, ονομάζεται ‘’αδελφή Lucy’’. 

Αντί άλλου σχολιασμού θα προσθέσω αυτό που είπε κάποτε σε ομιλία του ο Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Γοντικάκης, για τη ζωή σε ένα Ορθόδοξο Μοναστήρι, ότι δηλαδή ‘’τα πάντα στο Μοναστήρι κινούνται γύρω από το εν ούτινος έστι χρεία’’. 
Δυστυχώς η εκκοσμίκευση μαστίζει τον Παπισμό μετά το σχίσμα και την αποκοπή των από την Εκκλησία.
Σχετική εικόνα
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΤΕ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
"ΚΑΝΕΙ" Η ...ΑΔΕΛΦΗ ΛΟΥΤΣΙΑ ΕΔΩ!
"ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ" ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ...
Η παπική αυτή μοναχή Lucía Caram, βλασφήμησε σε εκπομπή το περασμένο Σαββατοκυρίακο στην Ισπανία, κατά του αειπάρθενου της Υπεραγίας Θεοτόκου, λέγοντας ότι η Παναγία δεν είναι ...Παρθένος, προσθέτοντας και άλλη βλασφημία για τη Παναγία μας, που δεν θεωρώ σωστό να αναφέρω (The Guardian, Newser, RT). 

 Ο Άγιος Γρηγόριος Νύσσης λέγει ότι «ούτω, τον μη δι’ όλου του μυστηρίου την αληθή μόρφωσιν της ευσεβείας δεξάμενον, χριστιανόν ουκ είδεν ο λόγος». 
Και φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλήψει παπική μοναχή Lucía Caram, τον γνωστό οικουμενιστικό καημό, ότι δήθεν ‘’έχουμε χάσει το αληθινό μήνυμα και έχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει’’. 

Αποτέλεσμα εικόνας για sor lucia caram
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΓΚΑΖΙΑΡΑ"...

Η λύπη μας είναι τόσο μεγάλη, που πιστεύω εις απάντηση αρκεί να παραθέσομε αυτό που ψάλλομε στην Ακολουθία της Εορτής της Συνάξεως της Θεοτόκου : 

«Τον αγεώργητον βότρυν βλαστήσασα, η μυστική άμπελος ως επί κλάδων, αγκάλαις εβάσταζε, και έλεγε. Συ ει καρπός μου, συ ει η ζωή μου αφ’ ου έγνων, ότι και ό ήμην ειμί, συ μου Θεός. Συ ει καρπός μου, συ ει η ζωή μου. 

Αφ’ ου έγνων, ότι και ό ήμην ειμί, συ μου Θεός∙ την γαρ σφραγίδα της Παρθενίας μου ορώσα ακατάλυτον, κηρύττω σε τον άτρεπτον Λόγον, σάρκα γενόμενον. 
 Ουκ οίδα σποράν, οίδα σε λύτην της φθοράς∙ Αγνή γαρ ειμί, σου προελθόντος εξ εμού∙ ως γαρ εύρες, έλιπες μήτραν εμήν. Διατούτο συχορεύει πάσα η κτίσις βοώσα μοι∙ Χαίρε η Κεχαριτωμένη».

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρθολομαιοσ και παπασ





"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Παπαφλέσσα το τι ψάλλομεν εμείς είναι "ψιλά" γράμματα για τους Δομινικανούς απατεώνες, στο τάγμα των οποίων και ανήκει η "κυρία". Οι Ιησουίτες του Βατικανού έχουν τόση λύσσα εναντίων των Ορθοδόξων αλλά και των "καθαρών - Παυλικιανών", στο τάγμα των οποίων ανήκει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Η.Π.Α. Τράμπ,ώστε αποφάσισαν να ενωθούν με το αδελφό τους τάγμα τους Δομινικανούς εναντίων του. Βλέπετε τους χάλασε τον κόπο τόσων δεκαετιών να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα χάριν της παγκοσμιοποίησης. Γιαυτό κι αυτό το φρικιό ξεσπάθωσε κατά Της Παναγίας. Πέραν τούτου όμως έπαθαν κι άλλη ζημιά. Η Ιαπωνία και η Ρωσία αποφάσισαν να συνυπογράψουν μετά από επτά δεκαετίες συνθήκη ειρήνης και συνεργασίας με εντολή του Τράμπ. Επίσης ο Τράμπ ξεκινά τις διαδικασίες για δίωξη του Σόρος και την επιστροφή των Χρημάτων από τις περιουσίες των Εβραίων της Ουγγαρίας που άρπαξε την περίοδο του 2ου π.π. σε συνεργασία με τους Ναζί.Δηλαδή τους ομοεθνείς του. Οι "σφαλιάρες" πέφτουν απανωτές πλέον και δεν προλαβαίνουν να μετράνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!