Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ...ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ;;;




ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ  Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ   ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Το εκτελεστικό συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) συνεδριάζει για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2017 στην Ουάσιγκτον...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤED MALLOCH

Σε αυτή τη φάση το 'ΔΝΤ', θεωρεί το ελληνικό χρέος ως εξαιρετικά μη βιώσιμο και προτείνει την λήψη μέτρων που επεκτείνονται σε μια μεγάλη χρονική περίοδο, που προφανώς ενδιάμεσα θα μεσολαβήσουν ...εκλογές και άρα ανανέωση της λαϊκής ετυμηγορίας, σχετικά με την συμπεριφορά του   κ λ ε π τ ο κ ρ α τ ι κ ο ύ   τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ...

Ειδικότερα η έκθεση του 'ΔΝΤ', στρέφεται υπέρ της μειώσεως (ΠΑΛΙ; ΝΙΣΑΦΙ!) των συντάξεων, κρίνει αναποτελεσματικό το σημερινό πλαίσιο αποδόσεως της φορολογίας, άρα επιδιώκει μια σκληρότερη 
πολιτική στην αφαίμαξη των Ελλήνων, θέτει εξαιρετικά υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, που θα στραγγαλίσουν ολοκληρωτικά το κοινωνικό κράτος, προβλέπει πάλι σανίδα σωτηρίας για τις τράπεζες μέσω ανακεφαλαιοποιήσεων και επιζητά την ελευθέρωση όλων των αγορών, ειδικότερα αυτής της ενέργειας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤED MALLOCH

Επίσης αξιοπρόσεκτο είναι, ότι το 'ΔΝΤ' προβλέπει στην έκθεση του, εξαιρετικά ασθενείς πιθανότητες για την ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας κάτω από τα ισχύουσα πλαίσια.

Όμως μια ημέρα πριν απο αυτή την σημαντική συνεδρίαση, ο υποψήφιος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ε.Ε. Τέντ Μάλοχ (Ted Maloch) έδωσε σε συνέντευξη του στο έγκριτο οικονομικό κανάλι 'Bloomeberg' μια συνέντευξη που ως κύρια μέρη είχε τα εξής :

1. Διαπίστωση ότι η Γερμανία  χ ε ι ρ α γ ω γ ε ί   το ευρώ για να μπορεί να εξάγει πλεονεκτικά στην Αμερική εις βάρος των χωρών του ευρωπαϊκού νότου (Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα).

2. Ειδικότερα για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου τόνισε, ότι ...ΑΠΟΡΕΙ (!) γιατί η Ελλάδα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ σε αυτή την τελματώδη κατάσταση (...) ενώ από καθαρά οικονομική άποψη, θα ΕΠΡΕΠΕ να  α π ο χ ω ρ ή σ ε ι από το ευρώ!

[ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ! (ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ).]

 
"ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!