Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Στην εμπόλεμη Συρία του ("κακού"...) Άσσαντ, ε γ κ α ι ν ι ά σ θ η κ ε ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑΟΣ, για τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη !


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ, ΟΣΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΪΣΙΟΥ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ,  ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

'ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΕΝ ΤΟΙΣ ΑΓΙΟΙΣ ΑΥΤΟΥ'!Την ίδια στιγμή που στην πατρίδα μας έχουν εισβάλει ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ χιλιάδες «πρόσφυγες» από την Συρία (στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές και πολέμιοι της νομίμου κυβερνήσεως Άσσαντ) η Ορθόδοξη κοινότης παρά τις ΑΠΕΙΝΕΙΣ διώξεις, που υφίσταται από τους τζιχαντιστέςκαι τους ...«μετριοπαθείς», παραμένει ΑΚΛΟΝΗΤΗ και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Συρίας, πραγματοποίησε εγκαίνια νέου Ιερού Ναού για τον Άγιο Παΐσιο!


Στην ελεύθερη Δαμασκό έγιναν τα εγκαίνια του ναού του Αγίου Γέροντος Παΐσιου. Ο μεγαλοπρεπής ναός που του αφιερώθηκε 
στην Δαμασκό στην πρωτεύουσα της αντιστάσεως κατά της νέας τάξεως δεν έχει όμοιό του, ούτε στην Ελλάδα για την οποία ακόμη αποτελεί σημείο αμφιλεγόμενο...

Ο ναός ανεγέρθηκε στην περιοχή της Jaramana της ελευθέρας Δαμασκού.


Παρόντες κατά τα εγκαίνια πλήθος κόσμου, o πατριάρχης Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννης ο 10ος και σύσσωμη σχεδόν η ιεραρχία των ελληνορθόδοξων μητροπόλεων της ιστορικής Συρίας, τοποτηρητές άλλων εκκλησιών, πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι.



Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος από τα Φάρασα της Καππαδοκίας, με απήχηση και αποδοχή τεράστια από την Ρωσία τα Βαλκάνια ως και τη Μέση Ανατολή, Συρία, Λίβανο τιμάται επί προεδρίας Μπασάρ αλ-Άσσαντ, μ΄ έναν ναό αντάξιο του έργου του, της φήμης του και της απήχησεώς του.

(στοιχεία απο το ιστολόγιο 'dimpenews'/"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!