Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η (ανείπωτα!) ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ "ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ" ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ. (ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ).


Αποτέλεσμα εικόνας για μεθυσμενος αστεια

(ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥ ΓΟΝΕΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕ, ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ "ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ" ΝΑ "ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ - ΚΥΡΙΟΤΑΤΑ, ΝΑ  ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ... "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΣΑΣ").

6ο Γυμνάσιο Χανίων: η καθηγήτρια Γαλλικών Κ.Ζ., ουδέποτε κάνει το προβλεπόμενο μάθημα Γαλλικών...αντί αυτού προβάλλει ταινίες ''αντιρατσιστικού'', υπέρ της ''διαφορετικότητας'' περιεχομένου...ΟΥΔΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ όπως είναι (;) αναμενόμενο! Δηλαδή η κυρία πληρώνεται για να προπαγανδίζει την ιδεολογία της...

Αποτέλεσμα εικόνας για προβολη ταινιας


Αποτέλεσμα εικόνας για μεθυσμενος αστεια

4ο Λύκειο Χανίων: o καθηγητής Φυσικής Χ.Χ. πάντα έχει ένα ...παγουράκι μαζί του (!) και μονίμως είναι σε ''εύθυμη'' κατάσταση. 
Την περασμένη εβδομάδα ήταν συνοδός στην εκδρομή της Γ' τάξεως στην Θεσσαλονίκη και ξαφνικά ΧΑΘΗΚΕ...ήπιε, ήπιε, ήπιε τον Νιαγάρα ολόκληρο, με συνέπεια να επιστρέψει η τάξη χωρίς αυτόν (!!!) διότι και η συνάδελφοί του τον έψαχναν και δεν τον έβρισκαν! 
Σήμερα Δευτέρα όλα ήταν ...καλά!

Φέραμε δύο παραδείγματα για να καταλάβετε το καθημερινό μαρτύριο το οποίο βιώνουμε κάποιοι ελάχιστοι γονείς στα AL CHANIA...πρώην Κυδωνία. 
Ή ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ Ή ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ...ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ. 

13/2/17 23:22

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!