Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΜΠΑΣΤΕ ΤΑ! ΜΠΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΟΣΑ "Θ Ε Λ Ε Τ Ε"! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...


"ΓΕΛΑΝΕ" ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ!
ΑΨΟΓΑ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΧΩΡΗ, ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ
ΚΟΛΟΜΠΟ, ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΥΜ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΠΟΥΛ!

ΣΥ-ΝΕ-ΝΟ-Η-ΘΗ-ΚΑ-ΜΕ;;;;;;;;;;;

(ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΡΙΖΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ '4' ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ δήθεν & τάχα ..."ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ"...)

Ψηφίστηκε, κατά πλειοψηφία, το νομοσχέδιο «Ρύθμιση θεμάτων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και άλλες διατάξεις»...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ..."ΕΛΛΗΝΩΝ"!
Μάλλον το 'Ελλήνων', με πολλά-πολλά εισαγωγικά...
Εμείς στην 'Οδύσσεια' τα γράφουμε συνεχώς, αλλά ποιός θέλει να ακούσει;
Το άρθρο 29 του νομοσχεδίου «Τροποποιήσεις του Κώδικος Ελληνικής Ιθαγένειας» αναφορικά με τη διαδικασία κτήσεως ελληνικής ιθαγενείας από ανήλικο ...αλλοδαπό, λόγω φοιτήσεως σε σχολείο που ακολουθεί το υποχρεωτικό ελληνικό πρόγραμμα εκπαιδεύσεως και διδασκαλίας, σύμφωνα με τις λοιπές οριζόμενες προϋποθέσεις, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία...

Στην ψηφοφορία του άρθρου 29, (ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΑΥΤΟΥΣ!) ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΚΚΕ (ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ!) ψήφισαν «υπέρ»! 

«Κατά» δήλωσε η Χρυσή Αυγή. 
«Παρών» δήλωσαν η ψευδο-ελαφρο-ανθυπο- δεξιά Ν.Δ. και η Ένωση Κεντρώων, του ψαλιδισμένου (που του "φεύγουνε" συνεχώς βουλευτές) Βασιλάκη...




Άρθρο 01 – Αντικατάσταση του άρθρου 1Α του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας


1. Τέκνο αλλοδαπών που γεννιέται στην Ελλάδα θεμελιώνει δικαίωμα κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας υπό τις εξής προϋποθέσεις:

α) της εγγραφής του στην Α’ τάξη ελληνικού σχολείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και της συνέχισης παρακολούθησης αυτού κατά το χρόνο υποβολής της δήλωσης – αίτησης της παραγράφου 4. 
(Από το ιστολόγιο 'ίχνος').

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!