Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, Η (εν αφασία) 'ΕΡΤ' ..."ΜΟΙΡΑΖΕΙ" κ α ρ έ κ λ ε ς ! Ναί, μόλις ...49 !!!!!!!!!!!!


ΤΙ ...ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ;
ΕΜΕΙΣ (ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ...ΒΟΔΙΑ!) ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ερτ

(ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ..."ΚΑΡΑ-ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ"!)
Στην ΕΡΤ μοιράζουν ...καρέκλες και επιδόματα ευθύνης! Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα, τοποθετήθηκαν 49 (!) προϊστάμενοι με τίτλους γεμάτους ...φαντασία. 
Θέσεις υπάρχουν και η ΕΡΤ διόρισε 49 (!) προϊσταμένους, οι οποίοι φυσικά(...) θα λαμβάνουν ΟΛΑ τα επιπλέον επιδόματα, τον τίτλο και ό,τι άλλο προκύψει στην πορεία. 

Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για ερτ

Αυτό που ξεχωρίζει είναι η ...φαντασία στα ονόματα των τομέων ευθύνης, όπως π.χ. προϊστάμενος πρωτότυπου περιεχομένου, προϊστάμενος γλωσσικής υποστηρίξεως μέχρι και προϊστάμενος για τις ...έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. 

Σχετική εικόνα















Το νέο οργανόγραμμα της εταιρείας θυμίζει όλες τις παθογένειες του ελληνικού Δημοσίου, όπου συχνά υπάρχουν περισσότεροι διευθυντές και προϊστάμενοι παρά απλοί υπάλληλοι, ενώ προκαλούνται σειρά ερωτημάτων για όσους ("ΣΟΦΟΥΣ";) το εμπνεύστηκαν και το έθεσαν σε εφαρμογή. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γενική Διεύθυνση Νέων Μέσων απέκτησε 4 προϊσταμένους: 

Πρωτότυπου Περιεχομένου,
Ψηφιακών Εκδόσεων,
Ροής Επικαιρότητας και
Δημιουργικού Σχεδιασμού

Δηλαδή, άλλος προϊστάμενος θα παρακολουθεί το ΑΠΕ και τους 'ρεπόρτερς', άλλος θα ζητά από τους 'ρεπόρτερς' αποκλειστικά θέματα, άλλος θα έχει τον σχεδιασμό και άλλος τις ψηφιακές εκδόσεις! 

Η Γενική Διεύθυνση Προγράμματος στελεχώθηκε με ...6 προϊσταμένους: 

Προβολής,
Γλωσσικής Υποστηρίξεως,
Συνθέσεως
Ροής Προγράμματος,
Ξένου Προγράμματος,
Ελληνικού Προγράμματος
Τμήματος Εσωτερικής Παραγωγής

Με 3  προϊσταμένους για το ελληνικό, το ξένο πρόγραμμα και τις εσωτερικές παραγωγές, μάλλον φαντάζει λογική και η επιλογή προϊσταμένου συνθέσεως και ροής προγράμματος. 

- Δύο-δύο στο... αρχείο! 
Δύο προϊσταμένους αποκτά και ο Διευθύνων Σύμβουλος, για το Τμήμα Διαχειρήσεως Αρχείων-Μουσείου και το Τμήμα Αποκαταστάσεως, Ψηφιοποιήσεως και Τεκμηριώσεως του Αρχείου. 
Τώρα γιατί χρειάζονται 2 πρόσωπα για ένα αρχείο, προφανώς είναι ένα ακόμη μικρό μυστήριο...

- Η Γενική Διεύθυνση Ενημερώσεως απέκτησε 8 (!!!) προϊσταμένους (για το ρεπορτάζ, την σύνταξη κοκ) και έναν από αυτούς να είναι υπεύθυνος για τις... έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές. 

- 10 προϊστάμενοι θα συμβάλλουν στο έργο της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνολογίας! 
Άλλος για τις δορυφορικές συνδέσεις, άλλος για τις ραδιοζεύξεις, άλλος για τις τηλεπικοινωνίες, άλλος για την μετάδοση του προγράμματος, άλλος για τα κέντρα εκπομπής κοκ. 

- Τέλος, αλλά... πρώτη σε αριθμό προϊσταμένων είναι η Γενική Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. 
Με άλλο προϊστάμενο για τις διαφημίσεις και άλλον για τις... αμοιβαίες διαφημίσεις, με προϊστάμενο δαπανών και προϊστάμενο δαπανών κίνησης, με προϊστάμενο προμηθειών και προϊστάμενο προμηθειών παγίων και ανταλλακτικών. 

- Δύο ακόμη προϊστάμενοι, Επικοινωνίας και Εμπορικού Τμήματος εντάχθηκαν στην Γενική Διεύθυνση της ΕΡΤ3...

[πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/251395/i-nea-ert-apektise-epipleon-49-proistamenoys/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!