Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Θ Ρ Α Σ Ο Σ! 49 Λαθρομετανάστες, μας ...ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΙΣΩ(!) τα Σκόπια !!!

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ "ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ" ΚΑΙ ..."ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ", ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΩΣ...


("ΤΥΠΙΚΟΙ" ΟΠΟΥ & ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΕΤΟΙΜΟΡΟΠΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ... Και όπως τόνισε με έμφαση, σε σκοπιανό κανάλι, ο Αμερικανός γερουσιαστής Ντέϊνα Ρορομπάκερ, πρέπει να "κοπούν" τα Σκόπια σε δύο ...'τεμάχια', όπως έγινε στην Τσεχοσλοβακία!!! Πού οι Γερμανοί την "έκοψαν" σε Τσεχία και Σλοβακία! Τήν είδηση αυτή, εδώ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ, την ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ...)
Χθές Πέμπτη, 9η Φεβρουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 08:00 και 09:30 στο σημείο διελεύσεως των συνόρων, το σκοπιανό υπουργείο Εσωτερικών, παρέδωσε στις ελληνικές αρχές 49 άτομα, εκ των οποίων οι 42 πολίτες της Συρίας και 7 πολίτες του Ιράκ, στο πλαίσιο της διαδικασίας επανεισδοχής των παράνομων μεταναστών, σημειώνει το σλαβικό πρακτορείο ‘Meta’.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όπως μας ενημερώνει το ιστολόγιο 'εχέδωρος', η διαδικασία επανεισδοχής ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016, σε εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ της Ε.Έ. και του νότιου σλαβικού κράτους (Fyrom), η οποία προβλέπει ότι άτομα τα οποία βρίσκονταν, ή φιλοξενούνταν στην Ελλάδα και εισέρχονται στην γειτονική χώρα, πρέπει να ...επιστρέφουν σε χρόνο που θα καθορίζεται από τις ελληνικές αρχές... 

ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΛΑΜΠΡΑ...
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!