Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΗ είναι αληθινά Ε Θ Ν Ι Κ Η πολιτική! Η Ουγγαρία δίνει ΣΠΙΤΙ στις νέες οικογένειες, που θα κάνουν 3 ΠΑΙΔΙΑ! (Ενώ ΕΔΩ, δίνουμε σπίτια στους λαθρομετανάστες!)

ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ  (και ΟΧΙ οι "ΛΕΣΧΕΣ" και οι ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ...) ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! 

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ 6 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΝΤΥΜΕΝΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ  ΕΝΔΥΜΑΣΙΕΣ...

ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΡΑ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ 'ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ', ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!
Οι κυβερνήσεις στην χώρα μας ΜΙΣΟΥΝ ΒΑΘΙΑ την ελληνική οικογένεια! 
ΜΙΣΟΥΝ ΒΑΘΙΑ τον Έλληνα και την Ελληνίδα και αδιαφορούν για το μέλλον αυτής της χώρας. Στην πραγματικότητα κάνουν ό,τι μπορούν για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό ο οποίος έχει αφεθεί στην απάθεια, στην ΑΜΑΘΕΙΑ, στην ηττοπάθεια και στην αυτοκτονική διάθεση... 

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN PREMIER
O ΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ, ΠΟΥ "ΜΑΣΑΕΙ ΣΙΔΕΡΑ" ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΑ ...ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ
ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ! Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ...ΝΑΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ!
ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ !!!
("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Αλλά δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα τους (μας).


Προκειμένου να αντιμετωπίσει ΔΡΑΣΤΙΚΩΣ (όχι ημίμετρα...) το πρόβλημα μειώσεως του πληθυσμού, η ουγγρική κυβέρνηση, από τις αρχές του 2016, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για την χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού... για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάρια που θα συμφωνούσαν να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά! 

Σχετική εικόνα

Το πρόγραμμα σχεδιασμένο για να ενισχύσει τις γεννήσεις των Ούγγρων, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου, στο κτίριο του Κοινοβουλίου της Ουγγαρίας, υπό την παρουσία του Υπουργού του Γραφείου του Πρωθυπουργού, János Lázár.


Το πρόγραμμα προβλέπει την χορήγηση από το κράτος ενός πακέτου βοήθειας ύψους 10 εκατομμυρίων φιορινιών Ουγγαρίας (HUF) σε όλα τα ζευγάρια που θα συμφωνήσουν να κάνουν 3 παιδιά μέσα σε 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οδηγό Ακινήτων, η μέση τιμή για μία μονοκατοικία στην Ουγγαρία είναι 9,3 εκατομμύρια HUF.
Ο υπουργός Lázár ανέφερε, ότι η επιχορήγηση αποτελεί μέρος της επεκτάσεως του προγράμματος της κυβερνήσεως "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας".

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARIAN FLAG
H OYΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ), 2 ΣΤΕΜΜΑΤΑ (!), 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ(!) ΚΑΙ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΝ" ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!!
ΕΙΠΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ; ("ΙΩ.ΚΑΠ.")
Εκτός από την ΜΗ ε π ι σ τ ρ ε π τ έ α οικονομική ενίσχυση, οι οικογένειες που θα συμφωνήσουν να έχουν 3 παιδιά, μπορούν επίσης να επιλεχθούν για ένα επιπλέον δάνειο (!) ύψους 10 εκατομμυρίων HUF για μια περίοδο 25 ετών, με τόκο που δεν μπορεί να είναι υψηλότερος από 3 %.

«Προκειμένου η πρώτη κατοικία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, κατά την αγορά ενός νέου σπιτιού, η ενίσχυση θα αυξηθεί σε 2,6 εκατομμύρια HUF στην περίπτωση των δύο παιδιών», πρόσθεσε ο Lázár.

Ο Υπουργός είπε, επίσης, ότι όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για το "οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας" στο παρελθόν, ή για επίδομα κοινωνικής πολιτικής, που ήταν διαθέσιμο νωρίτερα, μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ποσού μειωμένου κατά τις επιχορηγήσεις που έχουν ήδη λάβει.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

«Στην περίπτωση της αγοράς των νέων κατοικιών, οι περιορισμοί σχετικά με το μέγιστο αριθμό των τετραγωνικών μέτρων έχουν καταργηθεί, μεταξύ των προϋποθέσεων επιλεξιμότητος για την οικονομική ενίσχυση, ακόμη και στην περίπτωση ενός μόνο παιδιού. Το ανώτατο όριο ηλικίας επιλεξιμότητος για την ενίσχυση εξακολουθεί να παραμένει 40 χρόνια». 

Επιπλέον, ανακοινώθηκε, ότι ο ΦΠΑ για την αγορά νέων κατοικιών, θα ΜΕΙΩΘΕΙ από 27 % στο ...5% !!! 

[ΑΚΟΥΣ ΒΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ; ΑΚΟΥΣ ΒΡΕ ΑΛΕΞΗ; ΑΚΟΥΣ ΒΡΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ...ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕΤΡΑ;;; "ΙΩ.ΚΑΠ."]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η ουγγρική Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία ανέφερε ότι κατά τους πρώτους δέκα μήνες του 2015, γεννήθηκαν 76.531 παιδιά στην Ουγγαρία, αριθμός που αντιστοιχεί στο μισό τοις εκατό περισσότερο, από ό, τι το προηγούμενο έτος.
Ο αριθμός των θανάτων για την ίδια περίοδο ήταν 109.822, πράγμα που σημαίνει ότι σε πραγματικούς όρους, ο πληθυσμός συνεχίζει να μειώνεται, αν και με πολύ βραδύτερο ρυθμό από ό, τι πριν. Αυτό μεταφράζεται σε 9,3 γεννήσεις ζώντων νεογνών και 13,4 θανάτους ανά χίλιους κατοίκους.

(ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV' : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ; 
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ;
ΤΕΛΙΚΩΣ, "ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

Σχετική εικόνα

ΚΑΛΕΣΤΕ, ΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΝ - ΑΚΟΜΑ ΑΚΜΑΙΟ - ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩ.ΔΡΕΤΤΑΚΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ [ΞΑΝΑ-] ΠΕΙ! "ΙΩ.ΚΑΠ.")

[Πηγή: 'ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ-'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!