Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

EΛΕΟΣ, ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ! ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! (Πόσο ...'μπουμπούνας' ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να είναι ένας υφυπουργός;)


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ








Αποτέλεσμα εικόνας για βραχονησίδες




Αποτέλεσμα εικόνας για βραχονησίδες

Στόχος, είναι τα νησιά αυτά να αποκτήσουν «οικονομική δραστηριότητα για εθνικούς κυρίως λόγους» και εξήγησε, ότι η πρωτοβουλία αφορά την αξιοποίηση των υπαρχουσών υποδομών από τη δεκαετία του 1990, υποδομές καθώς και την κατασκευή έργων μικράς κλίμακος, προκειμένου να νησιά να γίνουν κατοικήσιμα και να αναπτυχθούν δραστηριότητες. 


Μάλιστα την είδηση "μυρίσθηκε" και είχε δημοσιεύσει και το ρωσικό ειδησ.πρακτορείο 'sputnik' σε ρεπορτάζ του με τίτλο: «Η ελληνική κυβέρνηση, σχεδιάζει την κατοίκηση νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, για να αποτρέψει τις τουρκικές διεκδικήσεις»!

Αποτέλεσμα εικόνας για βραχονησίδες




Σχετική εικόνα

Η Άγκυρα, επικαλούμενη πως δεν κατονομάστηκαν τα νησιά, επαναφέρει ανοιχτά την ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ στρατηγική των γκρίζων ζωνών, διαμηνύοντας, ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τυχόν συνθήκες που θα προκληθούν από την ελληνική κυβέρνηση σε «διαφιλονικούμενους γεωγραφικούς σχηματισμούς».


Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΑ Ο ΣΦΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΡΕΤΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!