Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!! Για φαντάσου... (Οπότε τώρα όσοι "γουστάρουν", μπορούν να κάνουν τα ίδια; Και ..."αλλού";;;)




'ΟΥΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ' ! «Κ α θ ά ρ ι σ ε» - για δεύτερη συνεχόμενη φορά! - η λεγομένη «γενιά του πολυτεχνείου» (από την οποία όπως λέγεται, προέρχεται η μεγάλη πλειοψηφία των δικαστών…) και κρίθηκαν ΑΘΩΟΙ (!) οι αναρχοκομμουνιστές που είχαν εισβάλλει στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, εν ώρα λειτουργίας, για να… διαμαρτυρηθούν!!! 
Αποτέλεσμα εικόνας για μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Μάλιστα, σύμφωνα με την εισαγγελέα, δεν προέκυψε ποιοί από τους κατηγορούμενους μπήκαν και ποιοί όχι στο Ναό και… δεν στοιχειοθετήθηκε δόλος!!!!!!!!!!!!

Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για την δεύτερη (!) αθώωση, καθώς μετά την πρώτη είχε ασκήσει έφεση κατά της πρώτης αθωωτικής αποφάσεως του Αυτοφώρου Μονομελούς, ο εισαγγελέας.

Προφανώς, στην Ελλάδα του συριζοψεκασμένων, η κατηγορία της «υβριστικής συμπεριφοράς κατά την διάρκεια θρησκευτικής λατρείας»...
δεν ισχύει για εισβολείς που εισβάλλουν, διακόπτουν την θεία   λ ε ι τ ο υ ρ γ ί α   και  α σ χ η μ ο ν ο ύ ν !

Εδώ βεβαίως  δημιουργείται Α Ρ Ν Η Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο νομικό προηγούμενο. 

Και ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ, αν «αύριο» κάποιοι "άλλοι", κάνουν τα ίδια, σε ΕΝΑ τζαμί, ή σε ΜΙΑ συναγωγή (για να… διαμαρτυρηθούν για κάτι…), θα αθωωθούν ομοίως. 

Ή μήπως όχι, σύντροφοι δικαστές;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!