Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΞΥΛΟ! ΞΥΛΟ ΑΛΥΠΗΤΟ, ΣΤΟ τουρκικό ...κυνοβούλιο! (Ήθελαν και να "μπούν" στην Ευρώπη!)

..."Χ Α Ρ Ε Ι Τ Ε"  ΚΑΤΙ ..."ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ", ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ  Μ Π Ο Υ Ν Ι Δ Ι !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Δ   Ε   Ι   Τ   Ε !

...ΝΑ ΚΙ ΕΤΟΥΤΗ, ΝΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ, ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΛΛΗ...




ΔΩΣΤΟΥ! ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΑΛΛΕΣ! 
ΡΙΧΤΟΥ! 
ΒΑΡΑ ΤΟΝ!

Βουλευτές από το κυβερνών κόμμα 'AKP' και το κύριο κόμμα της αντιπολιτεύσεως 'CHP', ήρθαν στα χέρια σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον, αλλά ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, γύρω από το κεντρικό βήμα του Κοινοβουλίου.

Ο καυγάς άρχισε, όταν μέλη του 'CHP' αντέδρασαν επειδή βουλευτές του 'ΑΚΡ' έρριξαν τις ψήφους τους, χωρίς να περάσουν από τους θαλάμους που είχαν στηθεί, ώστε να είναι μυστική η ψηφοφορία!

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Βουλευτής του 'CHP' κατέγραφε με το κινητό του τα συμβάντα και όταν βουλευτές του 'ΑΚΡ' πήγαν να του αρπάξουν το κινητό, η Ολομέλεια ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ σε ...'πυγμαχικό ρίνγκ'!

(Στην πρώτη σχετική ψηφοφορία, είχαν υπερψηφίσει 338 βουλευτές -φάνηκε δηλαδή. πως πιθανότατα κάποιοι του κυβερνώντος κόμματος δεν είπαν το «ναι»...

Σχετική εικόνα

Το 'AKP', έχοντας την υποστήριξη του εθνικιστικού 'MHP', προωθεί την υιοθέτηση των σχετικών τροποποιήσεων του συντάγματος, με το επιχείρημα πως θα διευκολύνουν την άσκηση διακυβερνήσεως.

Σχετική εικόνα
ΤΙ ...ΑΠΑΙΣΙΑ ΓΡΑΒΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ; ΦΕΡΤΗΝ ΜΟΥ ΕΔΩ!

Τόσο το αντιπολιτεύομενο 'CHP', όσο και το φιλοκουρδικό 'HDP', φοβούνται ότι οι αλλαγές θα ενισχύσουν ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, την συγκέντρωση των ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΩΝ εξουσιών γύρω από τον Ερντογάν...)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!