Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ (τάχα!) ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;;;

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ! ΚΑΙ "ΑΥΤΟΙ" ΥΠΕΡ ΤΗΣ 'ΚΙΛΛΑΡΥ'... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ...


Ένα ρητό λέει, αν θέλεις να δεις, κατά πόσο επέλεξες το σωστό άτομο για ΗΓΕΤΗ, δες ποιοι είναι αυτοί που του εναντιώνονται... 
Εκτός από τα έξαλλα μίσανδρα τις φεμινίστριες και κάθε λογής εκφυλισμένο χαζοχαρούμενο κοράσιο, στις οργανωμένες απο τα γνωστά - ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ! -κέντρα διαδηλώσεις στις ΗΠΑ, παρήλασε και το τάγμα των ...Σατανιστών της «εκκλησίας του Σατανά » !!!




O πολεμοχαρής ...«Νομπελίστας Ειρήνης» Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και η εγκληματίας πολέμου Χίλλαρι Κλίντον, έκαναν πλάτες σε κάθε εκφυλισμένη μειονότητα στις ΗΠΑ. 
Μια εξ αυτών ήταν και οι έκφυλοι δαιμονισμένοι του «The Temple Of Satan» . 
Ως επί το πλείστον πρόκειται περί άθεων εκκεντρικών χαζοφιλελέδων που είδαν τον σατανισμό ως μαγκιά, ως επανάσταση και απελευθερωτικό κίνημα, αναφέρει το ιστολόγιο 'παράξενο' .


Εδώ μπορείτε να δείτε ένα πλήρες - αναλυτικό και με εικόνες - άρθρο, για τους βανδαλισμούς των παρασίτων, που λύσσαξαν, εφ' όσον ο νυν πρόεδρος είναι Συντηρητικός και δεν θα μπορούν να παρασιτούν εις βάρος των υπολοίπων! : http://www.breitbart.com/big-governme…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

'ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ' !

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!