Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ...ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙ; ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ!

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ "ΑΘΩΟ" ΚΟΥΝΟΥΠΙ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΟΡΑΤΟΣ & ΑΘΟΡΥΒΟΣ "ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ" ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ...

...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ "ΑΟΡΑΤΟΣ" ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ! ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ...ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...
Το πόσο έχει προχωρήσει η επιστήμη της 'Νέας Εποχής', για να επιβάλει το 'τσιπ' εξ αποστάσεως, ή ακόμα και να σκοτώσει κάποιον εξ αποστάσεως, είναι η τελευταία αυτή εφεύρεση ...'κουνούπι- τσιπ'!

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SMALL DRONE

Τι είναι όμως αυτό ;

Ειναι μια εφεύρεση που δημιουργήθηκε 
στα εργαστήρια 'US Air Force Office of Scientific Research', Wright-Patterson Air Force Base in Arlington(Γραφείο Εργατών Επιστημονικής Έρευνας Πολεμικής Αεροπορίας ΗΠΑ-Αεροπορική Βάση του Πάτερσον στο Ουέλλιγκτον), στην πόλη Βιρτζίνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SMALL DRONE
ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΡΟ-DRONE !...

Πρόκειται για ένα είδος 'κουνουπιού – drone' κατευθυνόμενο στο στόχο, που όταν τον τσιμπήσει, τον "φορτώνει" με ένα ανύποπτο τσιπάκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SMALL DRONE

Αλλά οι ικανότητες και οι δυνατότητες αυτού του "κουνουπιού", Μικρο Εναέριο Όχημα(Micro Aerial Vehicle ( MAV), δεν είναι μονό αυτές. 

Έχει την δυνατότητα να μεταφέρει ιούς, συχνά θανατηφόρους, που δημιουργήθηκαν σε ειδικά εργαστήρια με σκοπό να εξαφανίσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού. 

Σχετική εικόνα

Μέχρι και υποκλοπή 'DNA' επιλεγμένου θύματος που θα χρησιμοποιηθεί για τον καλύτερο έλεγχο της καταστάσεώς του...

Δεν δημιουργεί ούτε τσούξιμο, ούτε πρήξιμο και για αυτό τον λόγο είναι ακόμα πιο επικίνδυνο στο έργο που εκτελεί... 

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SMALL DRONE
Έχει δυνατότητες ανυποψίαστης κατασκοπίας και για αυτό το λόγο έχει χρησιμοποιηθεί από τις αμερικανικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες.



Η βασική πρόφαση, όπως αναφέρεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, για την κατασκευή αυτού του κουνουπιού – τέρατος, είναι η δήθεν καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά η πραγματική τους σκοποί είναι αυτοί που προαναφέραμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για VERY SMALL DRONE
...ANTE NA KATAΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ
ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΠΟΥΛΙΟΥ !

Σε αυτά τα καταχθόνια προγράμματα πρωτοπόρος είναι το Ισραήλ, το οποίο συνεργάζεται στενά με την Γαλλία και την Ολλανδία σε ειδικά εργαστήρια. 

Άλλο ένα παρόμοιο επίτευγμα αυτών των εργαστήριων, είναι το έντομο BioMAV, Βιολογικά Εμπνευσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη για Μικροεναέρια Οχήματα(Biologically Inspired AI for Micro Aerial Vehicles) που έχει επίσης παρόμοιες καταστρεπτικές ιδιότητες.

Σχετική εικόνα

Η εντομολογία στην υπηρεσία της 'Νέας Τάξεως' για την καταστροφή της ανθρωπότητος.

Οι έρευνες για την κατασκευή αυτού του μίνι τέρατος, είχαν αρχίσει ήδη από το 2008...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ...



[ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ 'ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!