Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Ή να έχεις ταλέντο, ή να μήν έχεις! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ Κορεάτης σχεδιαστής 'κόμικς'!



anekshghta


(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΤΑΛΕΝΤΟ!) Αν είστε και εσείς, από αυτούς που δεν μπορούν να τραβήξουν, ούτε ...ευθεία γραμμή(!) τότε δεν μπορεί παρά να δείτε το 'βίντεο' που ακολουθεί και να ζηλέψετε. (Ή να ..."σκάσετε" απο την ζήλια σας!)
Και βέβαια να θαυμάσετε το φοβερό στα αλήθεια ταλέντο, του 40χρονου Κορεάτου Kim Jung Gi, ο οποίος θεωρείται 'σούπερ - σταρ' στην δημιουργία 'κόμικς'.

Κάτι που βέβαια αποδεικνύεται και στο ακόλουθο 'βίντεο', μιας και δεν σχεδιάζει απλά έναν κινητήρα από μνήμης, αλλά στήνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ένα ολόκληρο σκηνικό 'pit stop' , ήτοι οργανωμένο συνεργείο πίστας με αυτοκίνητα 'φόρμουλες'  κάποιου αγώνος.

Αν μη τι άλλο, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ  εντυπωσιακό!



apoxalypsejohn
(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ "ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ" ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ "ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ" ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ, ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ...ΖΩΩΝ! ΕΙΤΕ ΣΚΥΛΩΝ, ΕΙΤΕ ΓΑΤΑΣ! ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!