Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ...Α Π Ε Β Α Λ Λ Α Ν !!!


Αποτέλεσμα εικόνας για garo paylan
Ο ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟΣ, ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ,ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟΝ ...ΑΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΜΕΣΩΣ !!! (ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥΡΚΟΙ...)

Εκτιμώ τους ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές επιλέγουν να πουν την αλήθεια, να φερθούν με εντιμότητα, συνέπεια, σοβαρότητα και με θάρρος, επισημαίνει σε κείμενό του ο αρθρογράφος Θ.Μαλκίδης

Που δε φοβούνται να νιώσουν την στιγμή, «για ν’ αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ’ αφήσεις», για να χρησιμοποιήσω τους γνωστούς στίχους. 

Σχετική εικόνα
ΜΕ ΕΚΔΗΛΗ ...ΛΥΣΣΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ..."ΣΦΑΛΜΑ", ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για garo paylan

Τους άλλους, όπως είναι αυτονόητο, αυτούς που λένε ψέμματα, που δειλιάζουν και κρύβονται τους αγνοώ. Είναι αυτονόητο ότι αυτοί δεν καταγράφονται από την ιστορία, αντιθέτως μένουν οι Άνδρες, αυτοί που πηγαίνουν  Α Ν Τ Ι Θ Ε Τ Α   στο ρεύμα.

Ο Αρμένιος Γκάρο Παϊλάν, ο βουλευτής του 'HDP', μιλώντας για ακόμη μία φορά μέσα στην τουρκική βουλή, για τη Γενοκτονία των προγόνων του, των Ελλήνων, των Ασσυρίων, έδειξε πως ένας άνθρωπος της μνήμης και της ιστορίας, πως ένας λαός που διαθέτει αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια, πολιτική και πνευματική ηγεσία μπορεί να πετύχει το στόχο του. 

Σχετική εικόνα

Στην  συνέλευση της 13ης Ιανουαρίου 2017 για την αλλαγή του συντάγματος της Τουρκίας ο Γκάρο Παϊλάν στην ομιλία του, μίλησε για τη Γενοκτονία, αναφέρθηκε στους Αρμένιους βουλευτές της πρώτης οθωμανικής βουλής, λέγοντας ότι την περίοδο ΕΚΕΙΝΗ, το ποσοστό των χριστιανών του κοινοβουλίου ήταν 40%, ενώ σήμερα είναι  Μ Ο Λ Ι Σ   το 1% !

Παράλληλα, από το βήμα της βουλής έδειξε την φωτογραφία του Κρικόρ Οντιάν, ο οποίος είχε αναλάβει την σύνταξη του πρώτου συντάγματος της Τουρκίας, που θα εξασφάλιζε τα δικαιώματα σε όλους τους πολίτες της χώρας ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής και θρησκείας.

Ο Παϊλάν κατά την διάρκεια της ομιλίας του, χρησιμοποίησε, τον όρο  Γ ε ν ο κ τ ο ν ί α αναφερόμενος στους Αρμένιους, στους  Έ λ λ η ν ε ς, στους Ασσύριους, που ζούσαν στην Τουρκία.

Αποτέλεσμα εικόνας για garo paylan

Για τον όρο Γενοκτονία, ο πρόεδρος της Βουλής Αχμέτ Αϊντίν απαίτησε «μην χρησιμοποιούνται φράσεις που πληγώνουν το έθνος»(...), ενώ ο βουλευτής του Ερντογάν, Μοχάμετ Εμίλ Αγμπάσογλου μίλησε για ιστορική συκοφαντία, χτύπημα από πίσω, ατιμία και προδοσία...


Μετά από πρόταση και αφού η συνεδρίαση διακόπηκε για μία ώρα,  ζητήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 83 του Συντάγματος, να αφαιρεθεί από τα πρακτικά η φράση που περιλαμβάνει την Γενοκτονία, ενώ το κοινοβούλιο ψήφισε για την  Α Π Ο Β Ο Λ Η   του Παϊλάν για τις 3 επόμενες συνεδριάσεις...

Ο Γκάρο Παϊλάν απέδειξε, με το λόγο και το έργο του, ότι ένα έθνος μπορεί να αντέξει και να πολεμήσει την προπαγάνδα και την άρνηση, καθώς και τα άλλα εμπόδια της Φασιστικής Τουρκίας και να συνεχίσει να αγωνίζεται για τη δικαίωση. 

Αποτέλεσμα εικόνας για garo paylan

Σε αντίθεση με τους τυφλούς και τους ευνουχισμένους, όπως τους ονομάζει ο Γιώργος Σεφέρης, Ελλαδικούς, η ομιλία, η στάση, η πράξη του Γκάρο Παϊλάν, είναι τα πρότυπα για όλους μας, μηνύματα, Δικαίωσης, Αναγνώρισης, Ζωής και Ανάστασης. 
Η αλήθεια, η ιστορία, η μνήμη θα νικήσουν!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!