Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΟΡΙΣΤΕ; ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΘΑ "ΚΡΑΤΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!! (Τί υποκρύπτει η "ποιήτρια" κυρία υπουργός ..."γεμιστών";)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΤΑΝ ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΣ "ΕΡΧΟΝΤΑΙ"
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΕΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ; Ή "ΕΤΣΙ"
ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ..."ΟΔΗΓΙΕΣ";;;






(ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;) ΑΦΥΣΙΚΟ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ, Ή ΥΠΟΠΤΟ;... Έως τις 8 το βράδυ θα μπορούν τα παιδιά(ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ όμως ΕΝΝΟΕΙ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ;) να παραμένουν στο χώρο του σχολείου, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος που εκπονείται και το οποίο, θα συνδυάζει το ολοήμερο σχολείο με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχολήσεως (ΚΔΑΠ), όπως ανακοίνωσε στη Βουλή η αναπλ. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. (ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV', ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΑ ΣΠΙΤΙΑ; ΠΩΣ ΘΑ "ΚΑΘΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ..."ΦΥΛΑΞΗ", ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΠΛΗΡΗΣ  Α Π Ο Κ Ο Π Η  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ; Ή ΑΦΟΡΑ "ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ" ΠΑΙΔΙΑ;;;;;;;;)
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδου, η κ. Φωτίου μίλησε για ένα πλέγμα παροχών - υπηρεσιών με "επίκεντρο" (;;;) το παιδί λέγοντας ότι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό, τα παιδιά θα παραμένουν στο σχολείο, έως τις 4 μ.μ. και στη συνέχεια θα απασχολούνται στα 'ΚΔΑΠ', τα οποία θα λειτουργούν μέσα στα σχολεία.

«Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, ώστε τα 'ΚΔΑΠ' να μεταφερθούν μέσα στα σχολεία, γιατί αυτό που θέλουμε είναι κάθε γονιός να νοιώθει ασφάλεια που άφησε το παιδί του στο σχολείο το απόγευμα και έμεινε εκεί μέχρι τις οκτώ το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός...




Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!