Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ, (πρό ολίγων ωρών) Ο 55ετής ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...



(ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ, ΠΩΣ "ΕΦΥΓΕ" ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΜΕΛΑΝΟ" ΣΥΜΒΑΝ, ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ" ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ...) Νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, επί της Ηρώδου Αττικού, βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο Ρώσος πρόξενος στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο διπλωμάτης δεν είχε πάει σήμερα στο γραφείο του και παράλληλα δεν είχε δώσει σημεία ζωής...

Αποτέλεσμα εικόνας για ρωσική πρεσβεία στην αθήνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ρωσική πρεσβεία στην αθήνα

Έτσι, συνεργάτες του που ανησύχησαν, έσπευσαν στο σπίτι του. Όταν χτύπησαν και δεν πήραν καμμία απάντηση, ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνοιξαν την πόρτα, όπως προβλέπεται.

Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν τον πρόξενο νεκρό, ενώ τα κλειδιά του σπιτιού ήταν πίσω από την πόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος του διπλωμάτη οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πρόκειται για τον 55χρονο Αντρέϊ Μαλανίν, επικεφαλής του προξενικού τμήματος της πρεσβείας της Ρωσίας στην Ελλάδα, ο οποίος έμενε σε διαμέρισα επί της Ηρώδου Αττικού.
Ο πρόξενος βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα σε ύπτια θέση και τα κλειδιά του διαμερίσματος του ήταν πίσω από τη πόρτα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ανταποκριτής του 'Realfm 97,8' στην Μόσχα Αχιλλέας Πατσούκας, ο οποίος είχε επικοινωνία με ανώτατο Ρώσο διπλωμάτη, η ρωσική πλευρά είναι βέβαιη, ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από τον θάνατο του Ρώσου πρόξενου στην Αθήνα, καθώς και ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Μάλιστα, ο Ρώσος διπλωμάτης ανέφερε ότι ο πρόξενος ήταν νεκρός από την Κυριακή το βράδυ. (Στοιχεία απο το ιστ.'pronews').

Ο Θεός να τον αναπαύσει. ("IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!