Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ! 5.000 ΡΩΣΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ στην ΣΕΡΒΙΚΗ πόλη ΝΙΣ, ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ για ΚΑΘΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!!!



Παρέμβαση Ρωσίας είχαμε πριν λίγες ώρες, με ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ πολεμική   π ρ ο ε ι δ ο π ο ί η σ η προς τους Αλβανούς να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ από το Β.Κοσσυφοπέδιο, αλλιώς θα υπάρξει στρατιωτική παρέμβαση, καθώς η Ρωσία μπορεί να δράσει ως «ειρ
ηνευτική δύναμη» στο Κοσσυφοπέδιο! 

Αποτέλεσμα εικόνας για us secretary of state Madeleine
(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ 'ΥΑΙΝΑ', Η ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ,ΠΟΥ "ΕΣΤΗΣΕ" ΤΟΥΣ NATOΪΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ"ΠΛΑΤΕΣ", ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΑΡΧΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΟΥ 'UCK', ΟΠΩΣ Ο ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ...

Αποτέλεσμα εικόνας για us secretary of state Madeleine
ΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ..."ΠΑΘΙΑΡΙΚΑ" ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΤΕ ΑΛΒΑΝΟ ΑΝΤΑΡΤΗ ΧΑΚΙΜ ΘΑΤΣΙ...


Αυτός είναι ο τίτλος που φέρει η χώρα από το 1999, μετά το γνωστό περιστατικό με την κατάληψη του αεροδρομίου της Πρίστινα, με την απέλπιδα προσπάθεια των Βρεττανών να τους διώξουν, παίρνοντας ως απάντηση… «φύγετε από εδώ για το καλό σας» ! (Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'πενταπόσταγμα')

Αποτέλεσμα εικόνας για us secretary of state Madeleine
ΟΙ ΔΥΟ ..."ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ" ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...
Σε ετοιμότητα έχουν τεθεί οι ρωσικές δυνάμεις στην στρατιωτική βάση στο Νις. Η στρατιωτική βάση στο Νίς βρίσκεται μόλις 100 χιλιόμετρα από τα σύνορα του Κοσσυφοπεδίου. 5.000 Ρώσοι Αλεξιπτωτιστές αποτελούν τη μόνιμη δύναμη!

Αποτέλεσμα εικόνας για russian paratroopers

Το 2010, η Ρωσία κατασκεύασε μακριά από το φως της δημοσιότητος, στην ουσία την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση εκτός Ρωσίας, μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. 
Αυτή η στρατιωτική βάση στο Νις στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σερβίας, καθιερώθηκε ως μια ανθρωπιστική βάση, από όπου ρωσικά αεροσκάφη θα λειτουργούν σε περιόδους φυσικών καταστροφών.

Σχετική εικόνα

Έχει την ικανότητα να κατασκοπεύει την στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στην Ρουμανία (αντιπυραυλική ασπίδα) καθώς και να φιλοξενεί ρωσικές δυνάμεις σε μια ενδεχόμενη αποστολή, μαζί με τις ειδικές μονάδες του σερβικού στρατού στο Νις...

Επίσης οι ρωσικές δυνάμεις και το επιχειρησιακό επιτελείο στο Νις, είναι σε θέση να συντονίσουν τις ενέργειες τους με άλλες δύο ταξιαρχίες στις περιοχές Ράσκα και Βράνιε στην Σερβία, όπου κάθε ταξιαρχία έχει 11 τάγματα που απαρτίζονται από συνδυασμένες δυνάμεις , οι οποίες βρίσκονται ήδη κοντά στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian paratroopers

Σκοπός της ρωσικής στρατιωτικής βάσεως, είναι ο έλεγχος των Βαλκανίων, η εγκατάσταση ρωσικών πυραυλικών συστημάτων 'S-400 Triumph', για περαιτέρω έλεγχο της Γερμανίας και των ηγεμονικών της σχεδίων, αλλά και ως αντιστάθμισμα στην παρουσία του αμερικανικού στρατού στην Ανατολική Ευρώπη.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian paratroopers

Άλλωστε στο πλαίσιο της αμυντικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2015, στην Μόσχα μεταξύ του Πρωθυπουργού της Σερβίας Βούτσιτς και του ομολόγου του Ντίμτρι Μεντβέντεφ, το Βελιγράδι υλοποιήθηκε μια συμφωνία αξίας 2,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, για την αγορά ρωσικών οπλικών συστημάτων, τα οποία θα προσδώσουν στρατηγική υπεροχή στην σερβική κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για russian paratroopers

Δύο από αυτά συστήματα, αφορούν τον ισχυρό αντιαεροπορικό πύραυλο 'BUK' και τα αντιπυραυλικά συστήματα 'S-400 Triumf', τα οποία αναμένεται να εγκατασταθούν κοντά στην κοιλάδα του Πρέσσεβο, λίγα χιλιόμετρα μακριά, από την περιοχή Ferizaj στο Κοσσυφοπέδιο, στην οποία ευρίσκεται η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των Ηνωμένων Πολιτειών με την επωνυμία «B o n d s t e e l»* .

Ταυτόχρονα, υπάρχουν σχέδια για στρατιωτική εκμετάλλευση από τους Ρώσους του σερβικού αεροδρομίου Έτσκα, ενώ στην Βοϊβοντίνα (υπάρχει ουγγρική μειονότητα) θα κατασκευαστεί ενδεχομένως, η δεύτερη ρωσική βάση στη Σερβία μετά αυτή στην Νις, για «ανθρωπιστικούς λόγους».

Το αεροδρόμιο της Έτσκα διαθέτει επιφάνεια 20.000 τετραγωνικών μέτρων και ο αεροδιάδρομος έχει πλάτος 25 μέτρα και είναι ότι πρέπει για τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη .

Η είδηση για το ενδεχόμενο άνοιγμα της νέας ρωσικής βάσεως, επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή του Κέντρου στη Νις, Bojan Glamoçlija. 
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι προοπτικές για την βάση στην Ecke αποτελεί μία από τις ιδέες που συζητούνται, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί και σε ένα στρατώνα στο Πάντσεβο,
 ή στο Βελιγράδι.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, σε απευθείας τηλεοπτική συνέντευξη του σήμερα το πρωΐ από την Μόσχα, αναφέρθηκε εκτός όλων των άλλων και στο θέμα που προέκυψε με το σερβικό τραίνο και την διένεξη Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου και έστειλε ηχηρό μήνυμα!

Ο ίδιος αντέδρασε έντονα, σχετικά με την πρόσφατη κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο, απαιτώντας από την ΕΕ να ηρεμήσει την κατάσταση, ενώ τόνισε ότι οι αλβανικές δυνάμεις δεν θα πρέπει να είναι στο βορρά.

«Οι δυνάμεις των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου, δεν θα πρέπει να είναι παρούσες στις περιοχές στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο που κατοικούνται από Σέρβους, λόγω του ψηφίσματος 1244 του ΟΗΕ».

Αποτέλεσμα εικόνας για russian paratroopers

«Η ΕΕ είναι υποχρεωμένη να ηρεμήσει την κατάσταση και να διευκολύνει την εφαρμογή των συμφωνιών που έχουν συναφθεί μεταξύ Βελιγραδίου και Πρίστινας», είπε ο ίδιος σε δημοσιογράφους στη Μόσχα.

«Ελπίζω ότι αυτή τη φορά ο καθένας θα αντιληφθεί την ανάγκη να αποφευχθεί μια ένοπλη σύρραξη», είπε ο Λαβρόφ.

Εφ΄όσον οι Αλβανοί δεν θελήσουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς και παραμείνουν σε μια περιοχή που εισήλθαν εντελώς παράνομα, χωρίς η ΕΕ και το ΝΑΤΟ να παρέμβουν…τότε η Ρωσία θα δράσει….

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...


Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για US BONDSTEEL BASE


Αποτέλεσμα εικόνας για US BONDSTEEL BASE
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ(ΝΙΣ), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ(ΒΟΝΤΣΤΙΛ) ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...(Δυστυχώς ο ξένος αυτός χάρτης, αδιαφορεί πλήρως, ώστε να αναγράψει σωστά, την ΠΡΕΠΟΥΣΑ ονομασία των Σκοπίων...)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!