Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

...Ψ Υ Χ Ι Α Τ Ρ Ι Κ Ο ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ 1.000% !!! (Ή "απλώς", μεγάλος ΜΑΚΑΚΑΣ!)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ! ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΝΤΕ! ΕΝΑΝ
ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΜΕΣΩΣ!

(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!)
«Φιλοξενήστε ΟΛΟΙ πρόσφυγες για να έχετε φοροελαφρύνσεις» προτείνει ο (απολύτως ΘΛΙΒΕΡΟΣ) υφυπουργίσκος Κ.Ζουρ(λ)άρις...

Σέ μία εισήγηση που σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, αποκάλυψε, πως θα κάνει στο υπουργικό συμβούλιο ο υφυπουργός παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης 'NORTH98', είπε πως και τα ιδιωτικά σχολεία,  θα "πρέπει" (!) να φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ

Ο υφυπουργός παιδείας, είπε ανάμεσα στα άλλα: «θα προτείνω στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο να συμμετάσχουν και τα ιδιωτικά σχολεία στην φιλοξενία των προσφυγόπουλων»!

Μάλιστα σημείωσε, πως και τα ιδιωτικά σχολεία μετέρχονται της δημοσίας εκπαιδεύσεως και άρα θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν παιδιά προσφύγων, που τώρα φιλοξενούνται σε δημόσια σχολεία. 
Ο ίδιος είπε, πως το σχέδιο του βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους παράγοντες του υπουργείου παιδείας και η συμμετοχή των προσφυγόπουλων στα ιδιωτικά σχολεία, θα είναι κάτι, που θα εξυψώσουν (!) το κύρος της ιδιωτικής εκπαιδεύσεως!!!...

Η χρηματοδότηση είπε ακόμη σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι από χρήματα του κράτους και τις επιδότησεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, που είναι για τους πρόσφυγες. 
Οσοι μάλιστα απ τους ιδιοκτήτες σχολείων φιλοξενήσουν προσφυγόπουλα, θα μπορούσαν ένα από τα κίνητρα να ήταν και η ...χαμηλότερη φορολογία.



'ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ'/"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!