Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ε Σ (;;;) καταγγελίες μέσα στην Βουλή! (Και όμως ..."μούγγα"!)




ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ "ΠΕΡΝΑ" ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΕΙΔΗΣΗ... Οι πολυεθνικές θέλουν να με εξοντώσουν! «Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών, που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη, θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος, δεν θα είχα αντέξει. 


"Πώς γίνεσαι δεσπότης"! "ΧΡΥΣΑ" λόγια του μακαριστού Αυγουστίνου Καντιώτου!



Η ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ, Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ 'ΣΚΕΤΗ ...ΣΥΣΚΕΨΗ' ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, (ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕ Ο ΛΥΠΗΡΟΤΑΤΟΣ ΠΑΠΟΛΑΓΝΟΣ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, "ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ" ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ...) ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ "ΠΟΝΕΜΕΝΟ" ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ  Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ...

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ! ΤΟ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Α Λ Α Τ Ι !



ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΘΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ. Μιλάμε φυσικά για το ανεπεξέργαστο θαλασσινό αλάτι! Δεν πρόκειται για το πολύ φτηνό αλάτι, που βρίσκετε σχεδόν αποκλειστικά στα ράφια των 'super market'. Αλλά για το φυσικό αλάτι της θαλάσσης, που στην ετικέτα του επιβάλλεται να γράφει ΜΗ ΡΑΦΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ, δηλαδή, όχι βιομηχανικά επεξεργασμένο.


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 29-6-2016



Αμήχανοι μπροστά στο… λιώσιμο του πάγου Μόσχας - Άγκυρας. Η Ρωσία "τα πήρε όλα" από τη Τουρκία - Οργή από ΗΠΑ και ΕΕ
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 29-6-2016.
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΗΣ 'NASA', ΜΑΣ "ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ" ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 χρόνια ΤΩΡΑ...


ΝΑΙ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!
ΠΟΙΩΝ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ; ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ;........

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΙΝΕΖΙΚΑ", Ή ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ. (Ή ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ "ΝΕΡΑ"!) ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ) ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ...
Ειναι πραγματικότητα, οτι η Σελήνη ήταν και είναι ενα μεγάλο μυστήριο για τους επιστήμονες.

Τίποτα απο τη φυσιολογία της, δεν είναι, ούτε φυσικά, ούτε μαθηματικά ορθό. Καμμία απο τις θεωρίες της δημιουργίας της, δεν είναι λογική και ούτε στέκει...



Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, "ΤΙ" ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ"; ΟΡΙΣΤΕ;

Νὰ εἴχαμε κι ἕναν Ἕλληνα πολιτικό…

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ...ΕΥΡΕΩΣ, ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ... ΤΟ ΕΞΟΧΩΣ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ  ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ (ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ) ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ!...

Ή Εμβολιασμός, ή ...Φ Υ Λ Α Κ Η !!! - Η παγκόσμια 'Χ Ο Υ Ν Τ Α' δείχνει τα κοφτερά της «δόντια» !








Η 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' είναι ΕΔΩ και θέλει τους πάντα εμβολιασμένους με τα θανατηφόρα εμβόλια της χημικής ιατρικής, όπως για παράδειγμα εκείνα της Αφρικής, που περιέχουν υδράργυρο και προκαλούν στείρωση!
ΑΡΧΗ; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! Στην Καλιφόρνια..

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! 125.000.000 ΕΥΡΩ, ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ετησίως, οι 58.000 που "φιλοξενούνται" στα 'hot-spots'!!!

ΤΟ ΘΥΜΑΣΘΕ, Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;
"ΛΕΦΤΑ (ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ"!!!!!!!!!!!!


'Τάδε έφη', πρίν λίγες ημέρες, στο συστημικότατο (έως εκεί που ΔΕΝ παίρνει!) παραθαλάσσιο κανάλι του Νέου Φαλήρου, ο μαιευτήρ-γυναικολόγος, ο κλινικάρχης της Νέας Σμύρνης, κ.υπουργός Γ. Μουζάλας.

ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ (!!!) ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!! (που καταθέτουν αίτηση για άσυλο...)

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ, Ή ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ; ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΚΑΥΤΕΣ" ΜΑΣ "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ"!!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ... "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΤΥΠΟΥ...

"ΜΕΣ' ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ"! ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΕΤΩΣ ΚΑΙ 'ΣΕΛΦΙΣ' ΜΕ ΤΑ
..."ΠΑΜΦΘΗΝΑ" 'I PHONE' ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ...ΚΑΛΑ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ! "ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ"! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ & ΑΝΗΛΕΗ 7ΕΤΙΑ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΩΣ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ & ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ, Η ..."ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ  Ε Λ Λ Α Σ,  ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ, ΩΣ ΔΩΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ, Τ Ρ Ι Π Λ Α Σ Ι Α Σ Μ Ο ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ!!!


ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 28-6-2016


ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 28-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ", μπάρμπα - Γιάννη;



Protesters hold a huge banner reading 'Refugees Welcome' during an anti-racism and anti-fascism demonstration in Athens on September 25, 2015, calling for no obstacles for refugees and migrants in entering Europe. Hundreds of migrants and Greeks demonstrated in support of refugees and migrants and against racists and neo-nazi groups. AFP PHOTO/ LOUISA GOULIAMAKI

ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ "ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ" Ο ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, Ή ΜΗΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ; Ανοικτή πρόσκληση "ενδιαφέροντος" προς τους πολίτες, που επιθυμούν να ενοικιάσουν τα διαμερίσματα τους, ή και να φιλοξενήσουν ...«προσφυγάκια» στα σπίτια τους, έγινε από τον δήμο Θεσσαλονίκης (του ΜΕΓΑΛΟ - «αλληλέγγυου» Μπουτάρη), στο πλαίσιο του προγράμματος «REACT» (Refugee, Assistance, Collaboration, Thessaloniki), που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους Πρόσφυγες... [ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ  Ο Λ Ο,  ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ!...]


ΟΧΙ mister Alexis! XIΛΙΑΔΕΣ Ο Χ Ι ! Ξ Ε Χ Α Σ Ε Τ Ο !

ΓΙΑΤΙ ..."ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ" (οι απάτριδες Συριαζαίοι) ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ  Μ Ο Σ Χ Α Τ Ο ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ, Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ αρ.2 & ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ;;;(Δείτε την φωτογραφία !)


ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ κάν ένα 24ωρο μετά την υπόσχεση του θλιβερότερου πολιτικού της μεταπολιτεύσεως, στην ΟΛΕΘΡΙΑ θέση  του πρωθυπουργού, του 'mister Tsipra', στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ότι θα γίνει τζαμί και μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα(!!!) και ότι εν τέλει, θα κάνει το πάν(!!!) για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος,

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η (ΟΛΕΘΡΙΑ) 'Π Α Λ Α Μ Ο Σ Κ Ο Π Ι Σ Η' ;;;...



Ο 'ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ' ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΟΡΓΑ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα 'Φωνή της Ρωσίας', η ιαπωνική εταιρεία 'Fujitsu Ltd'. έχει αναπτύξει μια τεχνολογία ταυτοποιήσεως του ατόμου, με βάση τη διάταξη των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του. 

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 27-6-2016


 Γιατί αγωνιά ο Ταγίπ; Οι αμερικανικές αρχές έχουν πιάσει λαγό, που αν μιλήσει, τον καίει!!! 
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 27-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, "ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 'ΕΛ.ΒΕΛ.';;;

...ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ  Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α Σ   ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ!


Όπως καταγγέλει το ιστολόγιο 'toperiodiko', συνέβη ένα δεύτερο κρούσμα ασυδοσίας των Ισραηλινών επί ελληνικού εδάφους, μέσα μόνον σε λίγους μήνες!
Ακόμη μία… «ομορφιά» του ιραηλινού καθεστώτος, επί ελληνικού εδάφους, καταγράφεται και πάλι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

"ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ" ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ !


(ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΕΥΔΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ "Θ Α Ψ Α Τ Ε" ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ; ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ, ΘΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ" ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;;;)



ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΡΩΣΙΚΗ 'ΣΦΑΛΙΑΡΑ' ΣΤΟΝ ...ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ Κίνηση 'μάτ' από το Κρεμλίνο, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ! 

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία θα δημιουργήσει,δεύτερη στρατιωτική βάση γίγας στην Σερβία,στην επαρχία της Βοιβοντίνας.Κίνηση ματ από το Κρεμλίνο,για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ.
"ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ" Η ΜΟΣΧΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΩΣ
ΛΙΑΝ  Ι Σ Χ Υ Ρ Ο Σ   ΠΑΙΚΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ...

ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !





ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΤΡΟΠΗ... Σε κλίμα συγκινήσεως τελέστηκε στις 18 Ιουνίου 2016 στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δαφνιά Μακρυνείας, τριετές μνημόσυνο για τον Αρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ Γεώργιο Ανδριτσόπουλο, που έπεσε από τις σφαίρες του Αλβανού ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ  Μαριάν Κόλα, στην συμπλοκή του Διστόμου.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ! ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ...









ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ... ΕΤΣΙ "ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ" ΜΑΣ "ΚΟΥΡΔΙΖΟΥΝ" ΔΙΑΡΚΩΣ 'ΜΙΑ ΖΩΗ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 'ΧΑΜΠΑΡΙ' ΠΟΤΕ ΜΑΣ! Το παρακάτω πείραμα βασίζεται σε... πιθήκους/μαϊμούδες, αλλά σίγουρα μέσα από αυτό μπορούν να ταυτιστούν ανθρώπινες συμπεριφορές, που ο καθένας από εμάς έχει εισπράξει στην  
καθημερινότητα του... 

ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΙ 'ΣΟΪ' ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ;;;




31

ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ & ΜΑΚΡΟΘΕΝ(...) ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ  ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! 
Πιστές καθ΄ολοκληρίαν 'θεραπαινίδες' εκείνων των εντολών, εκτελούν διαχρονικώς στο ΑΚΕΡΑΙΟ, τις κατασκότεινες οδηγίες... «Με αυτά τα «γράμματα» δηλητηριάζουν τις ψυχές και το μυαλό των παιδιών μας… Διαβάστε για του λόγου το αληθές, τις παρακάτω εικόνες με αποσπάσματα των εν λόγω φυλλάδων, που τις σερβίρουν για ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ ...«σχολικά βιβλία» και φρίξτε!» 

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 26-6-2016


 
Όταν οι Μανιάτισσες όρμησαν με τα δρεπάνια!

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 26-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Κανένα βιβλίο, δεν είναι τόσο ΑΠΛΟ και τόσο ΚΑΘΑΡΟ, όσο είναι το Ε υ α γ γ έ λ ι ο !





«Κανένα βιβλίο δεν είναι τόσο απλό και τόσο καθαρό, όσο είναι το  Ε υ α γ γ έ λ ι ο.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του ποδοσφαιριστού, που έμεινε παράλυτος και βαπτίστηκε Ορθόδοξος!




Ο Μιχάϊ Νέσου( wikipedia )τραυματίστηκε σοβαρά στις 10 Μαΐου 2011, σε μία προπόνηση της ολλανδικής ομάδος της Ουτρέχτης. Συγκρούστηκε με τον συμπαίχτη του Alje Schut και υπέστη κάταγμα σπονδύλου στην αυχενική μοίρα.

...Θα πάμε με το εισητήριο του Αγ.Μαξίμου του Καυσοκαλυβίτη! (Εμπειρίες μητροπολίτου Λεμεσσού από τον Άγιο Παΐσιο).




Ἕνα βράδυ ποὺ ἔμεινα ἐκεῖ κοντά του στὸ Καλυβάκι, ἤμουν στενοχωρημένος, γιατὶ ὁ Γέροντάς μας ὁ Ἰωσήφ ἦταν στὴν Κύπρο, σ᾿ ἕνα μοναστηράκι ποὺ προσπαθοῦσενὰ φτιάξει καὶ δὲν εἶχα νέα του. Εἶχε ἀργήσει νὰ μοῦ γράψει γράμμα καὶ εἶχα μιὰ ἀνησυχία.

Αγίου Σιλουανού, περί εφημερίδων.




-Δεν αρέσει εις εμέ, Άγιε Πνευματικέ, να αναγινώσκω εφημερίδας και να μανθάνω τα νέα αυτών, απήντησεν ούτος.
-Διά τί;

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 25-6-2016


Αγία και Μεγάλη Σύνοδος: Η απόφαση για τις σχέσεις με τον υπόλοιπο Χριστιανικό κόσμο
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 25-6-2016.
                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

AYTOΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ, ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.!



«Αυτή την αυγή τολμούμε να ονειρευτούμε ένα ανεξάρτητο Ηνωμένο Βασίλειο». Με αυτά τα λόγια πανηγύρισε το 'Βrexit' ο επικεφαλής της εκστρατείας του 'Leave', ο Νάϊτζελ Φάρατζ. 

ΝΑΙ! Α Υ Τ Ο Χ Θ Ο Ν Ε Σ !




"Ταύτην την χώραν οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ'ἐρήμην καταλαβόντες οὐδ'ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδεςσυλλεγέντες, ἀλλ' οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν, ὥστ'ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν, αὐτόχθονες ὄντες».

(Ισοκράτης, «Πανηγυρικός», 24)

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 24-6-2016

 
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 24-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 23-6-2016



ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ BREXIT, ΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 23-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΓΙΑΤΙ "ΛΥΣΣΑΞΑΝ" ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ "ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ" ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΙΟΘΟΥΜΕΝΑ;;;;;;;;




ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΡΗ ΜΝΗΜΗ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΕΝΟΣ* ΜΟΝΟ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΘΟΥΜΕΝΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟΥ, που είχαν στείλλει οι Ρώσοι για βοήθεια, όταν καιγόταν 'το σύμπαν', το 2007. Για να φτάσουμε όμως, να καίγεται σήμερα ο ελληνισμός απ’άκρη σ’άκρη. Αυτό το έγκλημα ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑΧΑ, ποιός θα το πληρώσει; (δείτε το 'Video').

2.500.000 ΕΥΡΩ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ"; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ;

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ 2 "ΠΑΜΠΟΝΗΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ" ΕΚ ΡΩΜΗΣ,  ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ...(ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ...ΦΩΝΗΕΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ!!!)

ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ  Π Ε Τ Α Μ Ε Ν Α   ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ! ΑΞΙΖΕ "παναγιώτατε"; Τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, φθάνει το κόστος της ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "μεγάλης" Συνόδου, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη. 

΄Α, ώστε έτσι; Παρακολουθεί την "σύνοδο" και η 'CIA';




'ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ' ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ... Εδώ και λίγες ημέρες, ψιθυρίζεται εντόνως στην δημοσιογραφική 'πιάτσα' που πλαισιώνει τις εργασίες της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, πώς στην πατριαρχική αντιπροσωπία, συμμετέχουν "περιέργως" δύο γυναίκες(!) εκ των οποίων, η μία ακούγεται ότι είναι σύμβουλος στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ!!! 


AYTOI EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! "ΜΠΟΥΚΑΡΕ" Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ 'ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ' ΚΑΙ ΞΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ...ΠΑΤΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!


ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΤΟΣΚΑ...


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ & ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ!
(Πώ-πώ, κάτι ..."τσαντίλες" τα Αμερικανάκια!)  Διαβάζουμε από τις ρωσικές ιστοσελίδες την απέραντα ενδιαφέρουσα αυτή είδηση. Ισχυρές δυνάμεις της ρωσικής αστυνομίας,

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 22-6-2016

Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 22-6-2016.

                                                                                                                             «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

"ΣΕΙΣΜΟΣ"! ΝΑ Η "ΦΟΒΕΡΗ" ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ! ΤΟ ..."ΜΠΕΜΠΕ ΣΩΦΑΡΙΣΜΑ" ΣΤΑ 17 !!!


ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΝΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΕΠΙΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ 7ΕΤΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, Ο κ. ΚΑΤΑ - ΚΑ(Ϋ)ΜΜΕΝΟΣ, ΕΚΑΝΕ (επιτέλους!) ΤΗΝ 
...'SUPER' ΠΡΟΤΑΣΗ! ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!


Το ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ και αυτό! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ..."μπούκαραν" μέσα σε στρατόπεδο στο Κιλκίς! Προσπάθησαν να φθάσουν στην ...αποθήκη ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ!!!




ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ! Η ΕΙΔΗΣΗ "ΚΟΠΗΚΕ" ΑΜΕΣΩΣ! Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα, απο το προπερασμένο Σαββατοκύριακο, όπου όπως διέρρευσε απο πηγές της αστυνομίας, μία 10μελής ομάδα Πακιστανών λαθρομεταναστών, ΠΑΡΕΒΙΑΣΕ(!!!) την περίφραξη Στρατοπέδου στο Κιλκίς, αποπειρώμενοι να προσεγγίσουν τις αποθήκες ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ του!!!  (ΜΠΑ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ μία εντελώς ...διαβολική "ΣΥΜΠΤΩΣΗ", ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ!)
ΜΠΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..."ΑΚΡΑΙΟΙ" ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ...

ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; (Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές!)

Отворен Свети и Велики Сабор Православне Цркве на Криту



Όπως γράφει πολύ εύστοχα, ο κ.Ἀδαμάντιος Τσακίρογλου, Κλασσικός φιλόλογος ἱστορικός, γιὰ νὰ μὴν περιπλὲκουμε τὰ πράγματα καὶ γιὰ νὰ ἐξαφανίσουμε λόγῳ τῶν πολλῶν κατηγοριῶν κάθε σκανδαλισμὸ ἀπὸ τοὺς ἀδελφοὺς τῇ πίστει, ἀρκεῖ μία ἁπλὴ σύγκριση, γιὰ νὰ φανεῖ ἡ ληστρικότητα τῆς κολυμπαρίου ψευδο-συνόδου...

ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΘΕ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΜΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ;

ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;;;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΥΠΗΡΑ, ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1.000%  Λ Η Σ Τ Ρ Ι Κ Η  ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ "ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥ" ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ!

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 21-6-2016


Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ -ΛΑΧΑΝΑ, 19-21/6/2013
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 21-6-2016.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»