Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΝΕΑ 'Wikileaks': Η 'N.S.A.' με την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ 'BND', παρακολουθούσαν χιλιάδες Γερμανούς πολίτες! (Λές και εδώ γινόταν κάτι άλλο...)




Η "ΜΕΡΚΕΛ" ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΣ 'ΒΝD' ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΙΝΕΙ
ΣΤΗΝ "ΜΕΡΚΕΛ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ 'NSA'! KAI "ΟΛΑ" ΠΑΝΕ 'ΜΙΑ ΧΑΡΑ'...

Ο ΕΝΑΣ ...ΩΤΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!  ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η 'N.S.A.'! 
Η παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα 'Wikileaks', που οι "διαρροές" εγγράφων που αποκαλύπτει, κάνουν πάταγο απο ετών, δημοσιεύει έγγραφα 90 'gigabytes', που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Γερμανίας ('BND)' και την συνεργασία της με τον Οργανισμό Εθνικής Ασφάλειας (N.S.A.) των ΗΠΑ.
Σχετική εικόνα
Αποτέλεσμα εικόνας για A SPY LISTEN
Τα 2420 έγγραφα, προέρχονται από διάφορες υπηρεσίες της γερμανικής κυβερνήσεως, συμπεριλαμβανομένης της 'BND' και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος- Bundesamt für Verfassungsschutz ('BFV') και υποβλήθηκαν για έρευνα πέρυσι, σε απάντηση στις ερωτήσεις που ετέθησαν' από την επιτροπή διερεύνησης του μεγάλου αυτού σκανδάλου.

Σχετική εικόνα

Τα έγγραφα αναφέρονται σε παρακολουθήσεις ΧΙΛΙΑΔΩΝ  Γερμανών πολιτών, καθώς και αυτής της ίδιας της Καγκελαρίου, Άνγκελα "Μέρκελ"...

Περιλαμβάνονται διοικητικά έγγραφα, αλληλογραφία, συμφωνίες και αντιδράσεις του Τύπου.
Περιλαμβάνουν, επίσης, 125 έγγραφα από την 'BND', 33 από την 'BFV' και 72 από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Πληροφοριών ('BSI').

Σχετική εικόνα

Η συλλογή προσφέρει μια λεπτομερή εικόνα, όχι μόνο μέσα από τα γραφεία, αλλά και στους μηχανισμούς της ερεύνης.

Η γερμανική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση, έχει προσπαθήσει - α ν ε π ι τ υ χ ώ ς   μέχρι σήμερα... - να αποκτήσει πρόσβαση στην πλήρη κατάλογο των εγγράφων, που έχει η 'BND', για το ποιος κατασκοπεύει κατά εντολή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών...

Σχετική εικόνα

Όπως είναι ..."φυσικό", η 'ΒΝD' έχει ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙ (!) αυτή την λίστα και δεν παραχωρεί στην έρευνα για λόγους ότι ενδέχεται, να κινδυνεύσει "η σχέση της" με την N.S.A.... (από το ιστολόγιο 'εχέδωρος'/"ΙΩ.ΚΑΠ.")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!