Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! Γιγαντιαία, υπέρλαμπρη, νέα εκκλησία χτίστηκε από μοναχούς, δίπλα στην πρώην 'KGB' στην Μόσχα !



Γιγαντιαία, υπέρλαμπρη, νέα εκκλησία χτίστηκε από μοναχούς δίπλα στην πρώην KGB στη Μόσχα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟΒΛΗΤΙΚΟ... Μια τεράστια νέα εκκλησία, έχει χτιστεί σε χρόνο ρεκόρ στο κέντρο της Μόσχας, λίγα τετράγωνα μακριά από την ιστορική έδρα της 'KGB' στην πλατεία Lyubanka. 
Η εκκλησία τιμά τους χριστιανούς, θύματα της "επαναστάσεως" και των μετέπειτα ΣΦΟΔΡΩΝ διώξεων. Η εκκλησία χτίζεται στο έδαφος της 'Μονής Sretensky' με πρωτοβουλία του - ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΥ - Επισκόπου Τύχωνος Σεβκούνωφ....


Ο ηγούμενος της μονής π. Τύχων, είναι μια τεράστια διασημότητα στην Ρωσία, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του βιβλίου του, "Καθημερινοί Άγιοι", η οποία είναι διαθέσιμη στα αγγλικά σε μια εξαιρετική μετάφραση, από τον αμερικανό συγγραφέα Julian Lowenfeld, διάσημο για τις μεταφράσεις ρωσικής ποιήσεως. 
Το βιβλίο "Καθημερινοί Άγιοι",  είναι μακράν το βιβλίο 'best-seller' στη Ρωσία, εδώ και δεκαετίες, πουλώντας στα 10 εκατομμύρια αντίτυπα!

Αποτέλεσμα εικόνας για russian father Tihon Sevkounof

Η εκκλησία χρηματοδοτείται από τις πωλήσεις του βιβλίου, το μοναστήρι, και δωρεές από το κοινό. Η κατασκευή ξεκίνησε στις αρχές του 2014 και η εκκλησία θα ανοίξει τις πόρτες της, τον Μάρτιο του 2017.

Η πρώτη εικών ανωτέρω, δείχνει την εκκλησία σε σχέση με ένα ανθρώπινο ον και δίνει μια ιδέα του μεγέθους της. Περαιτέρω εικόνες που δείχνουν τον περίτεχνο εσωτερικό χώρο, ακολουθούν κατωτέρω.


[Το μοναστήρι Sretensky, ιδρύθηκε το 1397 και είναι ένα από τα πέντε παλαιότερα μοναστήρια στην Μόσχα. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της πόλεως.
Εμείς στην 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV', πρέπει να προσθέσουμε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ, πώς ο π.Τύχων Σεβκούνωφ, έχει έλθει πολλές φορές στην Ελλάδα, ενώ ΔΕΝ είναι μυστικό, ότι αυτός είναι ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ & ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΣ του προέδρου Πούτιν! "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"].


Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα
ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ, Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΥΧΩΝ, ΕΝΩ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ
ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ.

Σχετική εικόνα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!