Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ (!) ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για jennifer Keeton
Η 24ΕΤΗΣ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ, ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ
ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ!
ΟΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΤΗΝ ...ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ 'ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ' ΑΠΟ ΤΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!


ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΤΕΡΑ! ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ! Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Georgia των ΗΠΑ, έκανε μήνυση στο Πανεπιστήμιό της, καθώς την υποχρέωσε να υποβληθεί σε πρόγραμμα «αποκαταστάσεως», λόγω των θρησκευτικών της πεποιθήσεων, σχετικά με την άρνησή της στην ομοφυλοφιλία και στα άτομα που εγχειρίζονται, για να αλλάξουν φύλο!...
Σχετική εικόνα

Η 24χρονη Jennifer Keeton, έχει ήδη αποκτήσει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών στον κλάδο της ψυχολογίας. Ωστόσο, οι αρμόδιοι της Σχολής, της διεμήνυσαν, πως θα απορριφθεί από το Πρόγραμμα, άπαξ και δεν μεταβάλλει ...«τις βασικές θρησκευτικές της πεποιθήσεις, σχετικά με την ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά»!!! 

Σχετική εικόνα

Αυτό αναφέρει η Αγωγή, που υπέβαλε την περασμένη εβδομάδα. «Η Σχολή έχει υποσχεθεί, ότι θα διώξει (!) την δεσποινίδα Keeton από το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αποφοίτησης Συμβούλων, όχι λόγω της κακής ακαδημαϊκής της παρουσίας, ή της αποδείξεως ότι έχει ελλείψεις σε κλινικές επιδόσεις, αλλά απλά και μόνο επειδή έχει ανακοινώσει τόσο εντός, όσο και εκτός της αιθούσης διδασκαλίας, ότι αποδέχεται την χριστιανική ηθική σε θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητος και της ταυτότητος του φύλου», αναφέρει στην ...43σέλιδη αγωγή της! 

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ, "ΟΙ ΜΑΧΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!

Η ΑΓΡΙΑ Χούντα της 'Νέας Τάξεως ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ' είναι ΗΔΗ εδώ, για όσους τυχόν, (αθεράπευτα ΑΦΕΛΕΙΣ), ακόμα τρέφουν ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ!!!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΠΕΡΙΦΗΣΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ;
    ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!