Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

"Ν Τ Ε Λ Ι Ρ Ι Ο" έπαθαν οι Αλβανοί! Μόλις άκουσαν για 'Β Ε Τ Ο' της Ελλάδος!


ΙΔΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΟ "ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ
ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΤΗΣ 30ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ...

ΜΕΓΑΣ   σ ά λ ο ς, έχει ξεσπάσει στην Αλβανία και στις εφημερίδες - και ιστοσελίδες -  των Τιράνων, από την δήλωση - 'βόμβα' του ευρωβουλευτού της 'Χ.Α.' Στρατηγού Γ. Επιτήδειου, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, περί ΑΣΚΗΣΕΩΣ 'β έ τ ο'  από την ελληνική πλευρά, στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις Αλβανίας-ΕΕ, εάν ο Έντι Ράμα ...
συνεχίσει τις ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ αλυτρωτικές του βλέψεις κατά της Ελλάδος και δεν σεβαστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την Ελληνική μειονότητα - που οι "ελληνικές" κυβερνήσεις, δεν θέλουν να προστατέψουν -  της Β. Ηπείρου!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ Γ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ 'ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ', ΥΠΕΡ ΤΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΣ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ,
"ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ",  ΜΟΝΟ  ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ!!!

Στην Επιτροπή συμμετείχαν Αλβανοί διπλωμάτες και δημοσιογράφοι, όπως επίσης και η αλβανική οργάνωση «EU Policy Hub Albania», που αποτελείται από νεαρούς αλβανούς που ασχολούνται με την προώθηση, την παρακολούθηση και την επιρροή στη διαδικασία εντάξεως της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «27», έχει δημοσιεύσει ένα προπαγανδιστικό 'ρεπορτάζ', με τίτλο «Ευρωβουλευτής της 'Χ. Α.' απειλεί με 'β έ τ ο' την Αλβανία», όπου χαρακτηρίζει τον Στρατηγό Επιτήδειο ως ...«ναζιστή», ότι μιλά στο «κόμμα των Ελλήνων εξτρεμιστών» (σ.σ. 'Χρυσή Αυγή') για ...προσάρτηση της "Νοτίου Αλβανίας" στην Ελλάδα!

Στο ίδιο μήκος κύματος ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΗΣ προπαγάνδας, συνέχισαν και τα υπόλοιπα αλβανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως τα «Pamfleti» και «Koha». 

Ενώ ο 'εν αφασία' Πρωθυπουργός ...απολαμβάνει (!) το (ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ!) 4ημερο ταξίδι του στην Αβάνα, επιβαρύνοντας ΑΡΚΕΤΑ τον κρατικό 'κορβανά' εν μέσω οξυτάτης κρίσεως, φτώχειας και ανεργίας εκατομμυρίων Ελλήνων και όλα τα άλλα κόμματα είναι "απασχολημένα" στα τηλεοπτικά 'πάνελς', ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μακριά από τα προβλήματα του Ελληνικού λαού, ενώ οι χειμαζόμενοι απο τις συνεχείς διώξεις των Αλβανών σωβινιστών Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας, αναμένουν ματαίως (;) την βοήθεια της "μητέρας" πατρίδος, που δείχνει τα τελευταία χρόνια, να ΜΗΝ θέλει να βοηθήσει...

-ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ... ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ...

-ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ, ΕΙΝΑΙ ..."ΓΚΑΡΑΖ"(!!!) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

-ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ...ΠΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!

-ΟΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΡΙ ΜΠΕΡΙΣΑ), "ΤΑΪΖΕ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ" ΕΝΕΡΓΩΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΤΣΑΜΗΔΕΣ!

ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, (ΜΠΕΡΙΣΑ) "ΔΑΓΚΩΝΕ" ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ...

Η ΕΛΛΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ...ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ, ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΑΤΤΕΙ;

Η δήλωση του ευρωβ. Στρατηγού Γ.Επιτήδειου, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, «τάραξε» σε μεγάλο βαθμό, τα λιμνάζοντα ύδατα των Ελληνοαλβανικών σχέσεων, αποδεικνύοντας περίτρανα, το πόσο αποτελεσματικά είναι σε θέση ένα κόμμα, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, να υπερασπίζεται τα Εθνικά συμφέροντα...
---------------------------------------------------------

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια Βαρβάρα

[Με την ευκαιρία αυτής της αναφοράς μας στον ανωτέρω ευρωβουλευτή, να κάνουμε απαραιτήτως λόγο, στην σημερινή εορτή, 4η Δεκεμβρίου, της Αγίας  Β α ρ β ά ρ α ς,   προστάτιδος του Πυροβολικού του Στρατού μας, στην οποία υπηρετούσε ως αξ/κός ο κ.Γ.Επιτήδειος].

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!