Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ! Ο ΑΓΙΟΣ, ΠΟΥ "ΧΑΡΑΞΕ" ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ!


Αποτέλεσμα εικόνας για μεγας κωνσταντινος

ΕΙΝΑΙ 4 ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ. Μ Ε Γ Α Λ Α   Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α,   ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ  "Χ Α Ρ Α Ξ Α Ν" & "Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Α Ν"  ΤΗΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΑ!
Σχετική εικόνα

(ΤΙ ΚΡΙΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ - ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  - ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΜΟΝΩΣ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...)

1.Tην απόφαση του Διατάγματος των Μεδιολάνων, το έτος 313 μ.Χ., που κηρύσσει την  Α Ν Ε Ξ Ι Θ Ρ Η Σ Κ Ε Ι Α και ΠΑΥΕΙ τους διωγμούς κατά των Χριστιανών.

2.Τήν απόφασή του για μεταφορά της πρωτευούσης της Αυτοκρατορίας, απο την Παλαιά στην Νέα Ρώμη, την Κωνσταντινούπολη, της οποίας τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την 11η Μαΐου του 330.

3.Τήν σύγκληση της Α' εν Νικαία Οικουμενικής Συνόδου, το 325, η οποία και κατεδίκασε τον ολέθριο Αρειανισμό.

4.Τήν εύρεση του Τιμίου & Ζωοποιού Σταυρού του Χριστού μας, στους Αγίους Τόπους, απο την Αγία Ελένη.

Άπαντα τα ανωτέρω 4 ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, προσδιόρισαν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΣ, το περιεχόμενο της Παγκοσμίου Ιστορίας. Κατά τρόπο ομολογουμένως ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

Σχετική εικόνα

Χωρίς αυτά, ούτε η Ευρώπη θα είχε συγκεκριμένη πνευματική κληρονομιά, ούτε ο κόσμος μία τόσο ακμαία ακτινοβολία του Χριστιανικού μηνύματος για τον Θεό και τον άνθρωπο...

Σχετική εικόνα

Για αυτό και η Εκκλησία μας ΔΙΚΑΙΩΣ τους ονόμασε Ισαποστόλους!

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Για τον φόνο της γυναίκας και του γιου του, τίποτε; Κοινοί εγκληματίες ήταν μάνα και γιός, αλλά επειδή βοήθησαν στην επιβολή του χριστιανισμού όχι μόνον έλαβαν "αφεσιν αμαρτιών", αλλά έγιναν και άγιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!