Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΟΝΕΙΔΟΣ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Αφέθηκε ...ελεύθερος (!!!) ο ΑΛΒΑΝΟΣ παιδεραστής, που συνελήφθη στην Νέα Ιωνία!

ΚΡΑΤΟΣ ..."ΔΙΚΑΙΟΥ";;;



Ντροπή και αίσχος! 
(ΚΑΙ  Α Η Δ Ι Α!) Αυτές είναι ΜΟΝΟ μερικές, απο τις λέξεις - χαρακτηρισμούς, που αρμόζουν στο άκουσμα της ειδήσεως, ότι ο 57ετής ανώμαλος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλανήσεως παιδιών, στην Νέα Ιωνία, κατά συρροή [συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος ...
5 δωδεκάχρονων(!!!) παιδιών], αφέθηκε ελεύθερος !!!!!!!!!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για χειροπέδες

Αυτό υποστηρίζει με δημοσίευμά της, η εφημερίδα 'Freddo' και εφ' όσον ισχύει, ακόμη και οι αρχικές λέξεις του κειμένου ΩΧΡΙΟΥΝ μπροστά στο μέγεθος του ατοπήματος!

Τι άλλο θα έπρεπε, δηλαδή, να κάνει αυτός ο διεστραμμένος ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ προκειμένου να προφυλακιστεί; 
Ακόμη κι αν το ότι αφέθηκε ελεύθερος, εμπεριέχει ...«περιοριστικούς όρους», όπως γράφει το δημοσίευμα, δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να δικαιολογήσει την μη προφυλάκισή του... (ΘΕΑΤΡΟ, Ή ...ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΣΤΑΝΑΣ

Θα έπρεπε, προφανώς, γράφει ο κ.Γ.Μάστορας σε άρθρο του, να πουλάει ...κάστανα, ή κουλούρια "χωρίς άδεια", για να προφυλακιστεί. Ενώ τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!