Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΠΥΡΑΜΙΔΑ "Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Ο" ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ;;;...

(ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ!)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΟ" ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ;;;


ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ; ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ & ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, σε όλο το διαδίκτυο, ιδίως σε όσους  "αγαπούν" τις λεγόμενες 'θεωρίες συνομωσίας' μετά την ανακάλυψη, μέσω 'Google Earth', μιας μυστήριας νέας πυραμίδος στην  Α ν τ α ρ κ τ ι κ ή!

Οι εικόνες μπορεί να δείχνουν, ένα μάλλον "μυτερό" με ακμές βουναλάκι, αλλά οι λάτρεις του μυστηρίου, δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για κάτι τέτοιο και επαναφέρουν τις θεωρίες περί πυραμίδων στον Νότιο Πόλο, που συνεχίζονται εδώ και αρκετά χρόνια...
 
Το πρώτο βουνό - ή πυραμίδα; - ανακαλύφθηκε από αγγλική αποστολή στην Ανταρκτική του 1910-1913. Κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό, έλαβε την ονομασία «Η Πυραμίδα» και μετά το ίδιο όνομα χρησιμοποιήθηκε για κάθε γεωλογική έρευνα στην περιοχή.

Οι γεωλόγοι το θεώρησαν καλή ιδέα, αλλά δεν ήξεραν πως εκατό χρόνια αργότερα, οι «κυνηγοί της αλήθειας» θα έβλεπαν το βουνό σαν αληθινή πυραμίδα, κάνοντας λόγο για δημιουργία της, από εξωγηΐνους!

Πλέον η δεύτερη ανακάλυψη, έχει φουντώσει ακόμη περισσότερο τις φήμες. Για όσους ενδιαφέρονται να την εντοπίσουν - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ - στο 'Google Earth', οι συντεταγμένες είναι: 79°58’39.25″S 81°57’32.21″Δ.


 


(Google Earth)

«Τα κτίσματα που έχουν το σχήμα πυραμίδος, βρίσκονται στην οροσειρά του Ellsworth, που μετρά πάνω από 400 χιλιόμετρα μήκος, δεν είναι λοιπόν έκπληξη πως υπάρχουν βραχώδεις κορυφές πάνω από τον πάγο. 
Οι κορυφές αποτελούνται ξεκάθαρα από πέτρα, και είναι σύμπτωση το ότι αυτή η συγκεκριμένη έχει αυτό το σχήμα», είπε ο δόκτωρ Μιτς Ντάρσι, γεωλόγος στο Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο για Γεωεπιστήμες του Πότσδαμ, στο 'IFLScience'. 

«Δεν είναι περίπλοκο σχήμα, γι΄ αυτό δεν είναι ειδική περίσταση. Εξ΄ ορισμού είναι ένα 'νουνατάκ', που είναι απλά μια πέτρινη κορυφή που ξεχωρίζει πάνω από το παγωμένο περίβλημα. Το συγκεκριμένο έχει σχήμα πυραμίδος, αλλά αυτό δεν το κάνει απαραιτήτως και ανθρώπινη κατασκευή»...

Είναι πράγματι πολύ μυστήρια η εικόνα, όμως στην πραγματικότητα οι εν λόγω πυραμιδοειδείς κορυφές, είναι πολύ κοινές. Υπάρχουν παραδείγματα στις Άλπεις και την Ισλανδία. 
----------------------------------------------------

[ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΗΜΕΙΩΣΗ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV'. H βιβλιογραφία για την Ανταρκτική, ιδίως στο εξωτερικό και πολύ λιγώτερο στην Ελλάδα, είναι εκτενής. Πάρα πολλά έχουν γραφεί για τις επίμονες, δαπανηρές και συχνές εξερευνήσεις των Γερμανών, κυρίως πρίν τον πόλεμο, στην αφιλόξενη αυτή και παγωμένη γή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για german expeditions in Antarctica


Αποστολές πολυμελείς, με ειδικούς και τεχνικούς, με αεροπλάνα, πλοία και υποβρύχια...

Αποτέλεσμα εικόνας για german expeditions in Antarctica

Γερμανικά υδροπλάνα, που μεταφέρθηκαν εκεί με πλοία, "τράβηξαν" δεκάδες χιλιάδες φωτογραφίες, σε πολύωρες πτήσεις τους, κυρίως το 1938 και το 1939. 

Σχετική εικόνα

Δυστυχώς, τα αρχεία, που έχουν λεπτομέρειες για το εξόχως ενδιαφέρον αυτό ζήτημα, ΕΚΕΙΝΟΙ που τα κατέχουν, ΔΕΝ τα αφήνουν σε αδιάκριτα μάτια...

Αποτέλεσμα εικόνας για CARL DOENITZ

Εκείνος που εγνώριζε πολλά, ήταν ο Γερμανός Αρχιναύαρχος Κάρλ Νταίνιτζ, που είχε κάνει και σχετική και θα λέγαμε εκπληκτική δήλωση στον Τύπο, για το 'TI' "ετοίμαζαν" οι Ναζί, στην Ανταρκτική... 

Αποτέλεσμα εικόνας για german expeditions in Antarctica

Ο ναύαρχος, που μάλλον "έπεσε στα μαλακά" στην Δίκη της Νυρεμβέργης, όταν αποφυλακίσθηκε το 1956, ποτέ δεν "πιέσθηκε" (μέχρι το 1980 που απεβίωσε) να μιλήσει αναλυτικώτερα, για το τί εννοούσε και για το τί είδους αποστολές έκαναν για χρόνια εκεί στην Ανταρκτική τα υποβρύχιά του...

Πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΘΕΜΑ, που οι Αμερικανοί ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και μάλιστα απο 'πρώτο χέρι', με την αποτυχημένη τους εκστρατεία εκεί, με ολόκληρη 'Αρμάδα' πολλών πλοίων, με χιλιάδες πεζοναύτες, με δεκάδες αεροπλάνα, το 1947, αλλά ΔΕΝ μιλούν, επειδή ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΜΕ αρκετές ΑΠΩΛΕΙΕΣ (...) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ..."Ιωάννης Καποδίστριας"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!