Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΗΝ ..."ΔΑΓΚΩΣΑΤΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΑΛΙΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΜΜΕ;;;



(ΜΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΠΟΥ "ΕΚΟΨΑΝ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ..."ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ"...) "Παρούσα" στον αγώνα ποδοσφαίρου ανδρών Ελλάδα – Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Γήπεδο Καραϊσκάκη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, ήταν η  Μ Ε Γ Α Λ Η   σημαία της Βορείου Ηπείρου ΜΑΣ! 

Πρόκειται για το ...“απαγορευμένο αντικείμενο” όπως το χαρακτήρισε για τα γήπεδα, ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξεως και Προστασίας του - αλλοδαπού! - Πολίτου Ν. Τόσκας. (ο "επιλεγόμενος" και ως κόκκινος στρατηγός Ζούκωφ!...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟΣΚΑΣ/ΣΥΡΙΖΑ

Στον αγώνα της εθνικής μας, ΗΤΑΝ εκεί το ιερό μας λάβαρο, το οποίο ξεδιπλώθηκε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, σε πείσμα της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ & ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ υποκριτικής “πολιτικής ορθότητος” των κυβερνώντων... 

Όσο πολεμούν τα ιδεώδη και τα σύμβολα μας, τόσο εμείς θα πεισμώνουμε, ειδικά αυτή την περίοδο, που ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου δέχεται ασταμάτητα προκλητικά χτυπήματα. Είναι το ελάχιστο μήνυμα που μπορούμε να περάσουμε...
(Απο το ιστολόγιο 'ελευσίςελλήνων'/"Ιωάννης Καποδίστριας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!