Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ Σ Φ Ρ Α Γ Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι πηγές & βρύσες;;; (Τί επιδιώκουν;)


«Σφραγίζουν»  πηγές σε όλη την Ελλάδα - Το νερό δεν μας ανήκει

(ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  Σ Ο Β Α Ρ Η, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!) Η παγκόσμια ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ πηγών, με την δικαιολογία της ...προστασίας του περιβάλλοντος συνεχίζεται, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ τους ανθρώπους, με πραγματικό οικολογικό αίσθημα.
Αποτέλεσμα εικόνας για πηγές νερού

Όπως έγραψε το ιστολόγιο 'liakonews', στα πλαίσια της επικίνδυνης & ΔΙΑΒΟΗΤΗΣ 'Ατζέντα 21', πλέον, όχι μόνο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον να ...συλλέγει το νερό της βροχής, αλλά η 'ΔΕΥΑΜΒ', σφραγίζει ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ(!) πάνω από 20 κοινόχρηστες βρύσες στην Π ο ρ τ α ρ ι ά !!!

ΜΑ, ΓΙΑΤΙ;

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... 

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΧΑ ΛΟΓΙΚΗ;

Αυτό ανακοίνωσε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Απόστολος Γαλάτης, κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχειρήσεως.
Όπως δήλωσε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 πηγές, οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. 

Οι υπόλοιπες 22, θα ...σφραγιστούν!!!

Γιατί; Ποιός είναι ο (ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ) λόγος;

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη, η απόφαση είναι τελεσίδικη (!) και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω! ("Μπράβο" πείσμα...)

«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει, γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε...(Υπερβολή, το άφθονο νεράκι στους ανθρώπους; Τί ..."πίνεις" ρε κύριε;;;)

«Σφραγίζονται» όλες οι βρύσες λοιπόν, με σκοπό αργότερα, κανείς να μην μπορεί να βρει νερό από φυσικές πηγές και όλοι να πίνουμε από τα υδραγωγεία, ή τα ....εμφιαλωμένα νερά!

Σε περίπτωση δε ενός 'κραχ', η εύρεση νερού να γίνει δύσκολη...

Πηγές «σφραγίζονται» σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε άλλες, δεν φτάνει πλέον φυσικό νερό, αλλά νερό γεωτρήσεων.

[ΑΚΟΜΑ, ΜΙΑ ΕΞΟΧΩΣ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ", ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ - ελληνική όμως καθαρώς - ΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ  "Ε Ξ Α Φ Α Ν Ι Ζ Ο Ν Τ Α Ι"  ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 'ΨΙΛΑ' ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
ΠΡΩΤΗ "ΑΡΧΗ" ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ...ΒΑΘΥΤΑΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ & ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΜΑΣ, Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ & ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ..."ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!