Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΩΣΤΕ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ...ΙΣΡΑΗΛ;;; ΧΜ! 3 ΧΡΟΝΙΑ Φ Υ Λ Α Κ Η !


Αποτέλεσμα εικόνας για israeli flag

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ - και πατριωτικότατη! - "ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ" ΤΟΥ 'ΠΡΟΕΔΡΟΥ' ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΘΑ "ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ" ΑΜΕΣΩΣ, ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ!!!
Σχετική εικόνα

ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ 'TWITTER', ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, 16.500.000 ΑΤΟΜΑ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΜΠ

Μόλις έγινε γνωστή αυτή η θέση Τράμπ στην Ελλάδα, "φύτρωσαν" ως μανιτάρια, στα συστημικά μέσα βαθυτάτης τηλετυφλώσεώς μας, 1.002 ανεγκέφαλοι ψευδο-αριστορεκουλτουριάρηδες, ψευδο-αντιρατσιστές, μιλώντας ΗΛΙΘΙΩΣ & ΜΟΝΟΤΟΝΩΣ, τί άλλο, περί ...'ρατσισμού'!

Aλλά θα είχε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ενδιαφέρον, άν ρίχναμε μία μόνο 'ματιά', στο τί ακριβώς ΙΣΧΥΕΙ στο άκρως & διαχρονικώς ε θ ν ι κ ι σ τ ι κ ό τ α τ ο   Ι σ ρ α ή λ, για το ζήτημα όταν κάποιος κάψει την σημαία τους...

Σχετική εικόνα

ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ, Ε-ΦΑΡ-ΜΟ-ΖΕ-ΤΑΙ Ο ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΕΡΙ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ!

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ;
ΜΑ, ΑΜΕΣΩΣ - ΑΜΕΣΩΣ, ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ 1949!

(67 χρόνια πρίν, εκείνοι ...ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για ben gurion

ΗΤΟΙ, Ο 'ΠΑΤΗΡ' ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, Ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ, ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΙΑ AΠΟ ΤΟ 1973, ΘΕΣΠΙΣΕ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ ΜΕ 1 ΕΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΟΠΟΙΟΝ ...ΔΙΑΝΟΕΙΤΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Έλα όμως, που ΔΕΝ αρκούσε σήμερα αυτός ο νόμος! Και το ισραηλινό Κοινοβούλιο, δηλαδή η 'Κνεσσέτ', έκανε ΑΚΟΜΑ πιό αυστηρό τον ανωτέρω νόμο, του "πατρός του Έθνους"!

"ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, 3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ ...15.000$" !!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ, "ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ" ΜΕ  Α Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ, ΤΟΝ ...ΠΕΡΙΣΣΟ ΤΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ  Δ Η Μ Ο Σ Ι Ω Σ  (ΠΑΡΑΚΑΛΩ!) ΚΑΙ ΝΑ "ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ" ΜΕ ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, όχι τον Τράμπ, αλλά ΤΟ ...ΚΑΡΓΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!

Απορία μας στην 'ΟδύσσειαΤV'. Αλήθεια, βρέ Συνέλληνες, ποιοί βουλευτές "μας", ποιοί εθνοπατέρες "μας", ποιανού κόμματος, ποιάς ...εποχής, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 'ούμπαλα'(!) να προτείνουν και να εισηγηθούν ΕΔΩ πρός ψήφιση, ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΝΟΜΟΥΣ;;;

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!