Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΤΕ (ΙΣΩΣ...) ΠΟΣΑ 'ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ', ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΠΟ ΤΟ 2009; ΜΑ, ΜΟΝΟ ...4 !!!!!!!!!!

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ..."ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ";;;;;;;;;
Ή ΜΗΠΩΣ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ..."ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ" ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ;

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες
Α  Π  Ε  Λ  Α  Σ  Ε  Ι  Σ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!
ΣΥΝΕΧΩΣ & ...ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ!!!
Ε, ΑΛΕΞΗ, ΑΚΟΥΣ;

ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ..."ΞΕΧΑΣΑΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ; Το Ισραήλ συνεχίζει να απελαύνει ΒΙΑΙΩΣ(!) χιλιάδες Ερυθραίους (απο την Αιθιοπία) και άλλους Αφρικανούς λαθρομετανάστες, στέλνοντάς τους ΠΙΣΩ στην Αφρική, την ίδια ώρα, που έχει δεχτεί μόλις ...4 αιτήματα «ασύλου» από το 2009!!!...


Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα5
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠ.
ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ...
Την ίδια ώρα, το εβραϊκό 'λόμπι' στην Αμερική και στην Ευρώπη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων, προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να ...αποδεχτούν όσο γίνεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ  λ α θ ρ ο μ ε τ α ν ά σ τ ε ς   στα εδάφη τους!!!

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα1 












Ανωτέρω στην φωτογραφία, βλέπουμε το κέντρο κρατήσεως λαθρομεταναστών 'Χολότ', στην έρημο Νεγκέβ στο Ισραήλ. 

(ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ(;) ..."ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ: ΕΚΕΙ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΧΑ ...ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ, ΣΤΑ 'HOT SPOTS';;; ΟΠΩΣ ΕΔΩ; Ή ΜΗΠΩΣ ...ΟΧΙ;;; "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").


Το Ισραήλ έχει στην πραγματικότητα απελάσει χιλιάδες Αφρικανούς (!) στην Ουγκάντα ​​και την Ρουάντα, ανεξάρτητα από την αρχική χώρα προελεύσεως των Αφρικανών.

Για παράδειγμα, ένα νέο άρθρο στο 'Al Jazeera' περιγράφει την ιστορία ενός Ερυθραίου, του Musgun Gebar, ο οποίος απελάθηκε στην Καμπάλα της Ουγκάντα, από το Τελ Αβίβ.
Ο Gebar, δεν είχε στην κατοχή του βίζα, για να εισέλθει στην Ουγκάντα, ούτε είχε και διαβατήριο.

Το μόνο έγγραφο που είχε, ήταν ένα προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο, που ονομάζεται «laissez passer», και μια επιστολή από την «Μονάδα Οικειοθελών Αποχωρήσεων» της ισραηλινής κυβερνήσεως που έλεγε, «οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες και τους κανονισμούς για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη την αναχώρηση από το Ισραήλ».

Επιπλέον, ο Gebar είχε 3.500 $ που είχε πάρει για την απέλαση.
Ο Gebar είπε, ότι όταν κρατείτο στο στρατόπεδο κρατήσεως 'Holot' στην έρημο Νεγκέβ, οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι του έδωσαν 3 επιλογές: να μείνει επ’ αόριστον στο στρατόπεδο, να πάει πίσω στην Ερυθραία, ή να λάβει 3.500 $ και να αναχωρήσει προς μια «τρίτη χώρα που θα επέλεγε η ισραηλινή κυβέρνηση»! 

Αυτός επέλεξε την τρίτη επιλογή...

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα2Νωρίτερα, το 'Vice News' ανέφερε, ότι η 




































Ουγκάντα ​​είχε συμφωνήσει, να επιτρέψει την είσοδο σε όσους Αφρικανούς απελάθηκαν από το Ισραήλ, σε αντάλλαγμα ...φθηνών ισραηλινών όπλων και στρατιωτικής εκπαιδεύσεως.
 
Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στην Γερμανία, εξέδωσαν επίσημη δήλωση, χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την «σωστή» και «εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία»...

(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ...ΧΟΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ! ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Σε μια επίσημη δήλωση, που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα 'Die Welt', με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσσου ('WJC') και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς, που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους ...«νεο-ναζί»!!!

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα3
Τον Νοέμβριο του 2015, η  Jewish Telegraphic Agency (JTA) ανέφερε, ότι 11 εβραϊκές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης της Ενώσεως για τον Μεταρρυθμισμένο Ιουδαϊσμό, της Ορθόδοξης Ενώσεως, της Συνάξεως των Ραββίνων, της Εβραϊκής Κοινωνίας Βοήθειας Μεταναστών Hias, του Εθνικού Συμβουλίου των Εβραίων Γυναικών, της Anti- Defamation League και της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής, του Εβραϊκού Συμβουλίου Δημοσίων Υποθέσεων, το σώμα ομπρέλλα για τις εβραϊκές ομάδες πολιτικής, και πολλών άλλων) προέτρεψαν επίσημα το αμερικάνικο Κογκρέσσο «να μην εγκαταλείψει τα σχέδια για να δεχτεί πρόσφυγες από την Συρία στις Ηνωμένες Πολιτείες». 

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα4



















Η έκταση της  Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α Σ   του εβραϊκού λόμπι, ίσως έφτασε στο 'ζενίθ' της, το Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, εξέδωσε μια δήλωση στα αγγλικά για τους ξένους δημοσιογράφους, όπου δικαιολόγησε την άρνηση του Ισραήλ να δεχθεί λαθρομετανάστες ως εξής: 

«Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα, (ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ; "ΜΕΓΑΛΗ";;; "ΙΩ.ΚΑΠ.") μια πολύ μικρή χώρα, που στερείται δημογραφικού και γεωγραφικού βάθους. 
Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ελέγχουμε τα σύνορά μας, και για τους παράνομους μετανάστες και για την τρομοκρατία. (ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ; "ΙΩ.ΚΑΠ.") 
Αυτό κάναμε στα σύνορα μας με το Σινά. Μπλοκάραμε την παράνομη μετανάστευση από εκεί».(ΕΜΕΙΣ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ, ΤΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ "ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ"; ΤΑ ...ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΣΤΙΣ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΕΣ;;; "ΙΩ.ΚΑΠ.")

Ωστόσο, η αρχική έκδοση της δηλώσεως στα εβραϊκά, που εκδόθηκε την ίδια ημέρα, και απευθυνόταν μόνο σε Εβραίους, δεν αναφερόταν σε «παράνομους μετανάστες» αλλά σε “infiltrators”, που σημαίνει «στρατευμένοι που διεισδύουν σε ξένο έδαφος»...

Το Ισραήλ απελαύνει Αφρικανούς λαθρομετανάστες - Εικόνα6
Η χρήση της λέξης «infiltrator» είναι, φυσικά, απολύτως ακριβής.

Όποιος καταπατάει τους νόμους της μεταναστεύσεως σε κάθε χώρα, αποτελεί πράγματι έναν infiltrator, ή έναν εισβολέα.

(ΤΟΤΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΤΩΝ, ΑΝΕΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ..."ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ", ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΟΥ;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Ε;
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Ωστόσο, ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής θα παρατηρήσει, ότι τα δυτικά ελεγχόμενα μέσα ενημερώσεως, δέχονται χωρίς σχόλιο, ότι οι παράνομοι μετανάστες στο Ισραήλ είναι «στρατευμένοι», αλλά επιμένουν ότι οι παράνομοι μετανάστες στην Ευρώπη, ή στην Αμερική, είναι «μετανάστες» ή «μετανάστες χωρίς χαρτιά»... καταλήγει το ιστολόγιο του '
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ'. ("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!