Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Α Θ Λ Ι Ο Ι ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Β Ε Β Η Λ Ω Σ Α Ν ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!

 ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Ποτέ ΠΡΙΝ & Ποτέ ΜΕΤΑ...

 



ΟΡΓΗ & ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΖΕΨΕΙ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; "ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ" ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... Βαρύ είναι το κλίμα στην Μόρια, όπου το χωριό, πολιορκείται κυριολεκτικά από ΧΙΛΙΑΔΕΣ   μ ο υ σ ο υ λ μ ά ν ο υ ς ,   που διαμένουν στο εκεί κέντρο παραμονής...

Το πρωΐ της Δευτέρας,  εμβρόντητοι οι κάτοικοι του χωριού, διαπίστωσαν με αγανάκτηση, ότι "άγνωστοι" βανδάλισαν τάφους στο νεκροταφείο του χωριού!
 
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ  στους τάφους και τα κενοτάφια, είναι μεγάλες και δείχνει άτομα, που έδρασαν με συγκεκριμένο ΣΚΟΠΟ αλλά και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΟΡΓΗ!
  Όπως αναφέρει το τοπικό ειδησιογραφικό ιστολόγιο 'Lesvosnews.gr', εικόνες  κ α τ α σ τ ρ ο φ ή ς αντίκρισαν σήμερα (χθές Δευτέρα) το πρωΐ κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν...

Δεκάδες τάφοι είχαν υποστεί σημαντικές καταστροφές από ..."αγνώστους", οι οποίοι είχαν  Ξ Ε Ρ Ι Ζ Ω Σ Ε Ι σταυρούς, λουλούδια, καντήλια και ΟΤΙ ΑΛΛΟ μπορεί να φανταστεί κανείς, τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε όλους τους χώρους του νεκροταφείου!
 

Εικάζουν, ότι τις ζημιές τις έχει προκαλέσει ομάδα ταραχοποιών ΛΑΘΡΟμεταναστών και δεν καταλογίζουν ευθύνες στο σύνολο των μεταναστών, που βρίσκονται στο Κέντρο Κρατήσεως Μεταναστών της Μόριας.

Για το λόγο αυτό, κρατούν τις επιφυλάξεις τους και περιμένουν από τις αρχές ασφαλείας να πράξουν (;;;) τα δέοντα...
 
[ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ & ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΜΜΕ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΔΕΟΝΤΑ", ΑΥΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΥΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ...Τ Ι Π Ο Τ Α!
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ - ΡΗΜΑΔΕΣ! - ΕΝΤΟΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ"! ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΙΑ! ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΔΕΟΝΤΑ" ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;]

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ από τον πρόεδρο της Κοινότητος Μόριας Νίκο Τρακατέλλη, υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων. (Έ και;)

Στο μεταξύ μεγάλη διαδήλωση(!) αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής 27ης Νοεμβρίου στην προκυμαία της Μυτιλήνης.
Άτομα που κατέβηκαν στην πόλη, κυρίως από τον καταυλισμό της Μόριας, διαδήλωσαν επί ώρα ζητώντας τον «απεγκλωβισμό» τους από τη Λέσβο. Τελικά η διαδήλωση, που κατέληξε στην πλατεία Σαπφούς στο κέντρο της πόλεως, διαλύθηκε όταν άρχισε να βρέχει.

Ας σημειωθεί, ότι ανάλογη μεγάλη διαδήλωση υπήρξε και χθες Δευτέρα, προς στιγμή απειλήθηκαν και επεισόδια, όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού...
 
Η ΠΑΛΑΙΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ, "ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ & ΕΠΑΘΕΣ ΤΑ"! Ή ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ...'ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ'...
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!