Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ (!!!) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ 'ΚΟΚΚΙΝΟΙ' ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ "ΤΖ.ΣΟΡΟΣ"!


dite-kokkinous-pebtofalangites-tzortz-soros


ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΧΟΥΝ  Λ Υ Σ Σ Α Ξ Ε Ι ,   με την εκλογή Τράμπ από τον Αμερικάνικο λαό!
Άντε να δούμε Συνέλληνες, αν στο τέλος, θα Ορκιστεί, ή κάτι ...«περίεργο» θα γίνει και θα πάει πίσω!...
Το γέγονος πάντως, ότι ΟΛΗ η αμερικανική 'showbiz', ΟΛΟΙ οι Νεοταξίτες- παγκοσμιοποιοιτές, είναι αντίθετοι με αυτή την εκλογή, το γεγονός ότι ξεσηκώνουν, ΟΛΟΥΣ τους αλλοδαπούς και όχι μόνο, σε διαδηλώσεις εναντίον του Τράμπ και μάλιστα τις περιφρουρούν με όπλα(!!!) είναι ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 'ΧΤΥΠΗΤΟ' δείγμα, του τι πρόκειται να επακολουθήσει….

(ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ, ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ; ΕΝΤΕΛΩΣ, ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ", ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΗΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,  ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑΣ ΧΙΛΛΑΡΥ... ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΠΩΣ λ.χ. ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντενίρο, ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙ υπέρ της ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΕΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Τ Υ Χ Α Ι Ο;)

Υπάρχει μία σύγκρουση παλαιάς και νέας τάξεως, ή είναι οι 2 όψεις του ίδιου νομίσματος;

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του "Τζώρτζ Σόρος",* ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια!!!
 
[*ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ & ΞΑΝΑ. ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΟΡΓΚΥ ΣΒΑΡΤΣ! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ περί δήθεν "Τζ.Σόρος" ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΟΣ!]

Οι ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ (ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΕΣ!) δυνάμεις της Νέας Τάξεως, ετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση του εκλεκτού της Παλαιάς Τάξεως, Ντόναλντ Τραμπ, έτοιμες να προβούν σε "δραστικά μέτρα", σε περίπτωση που εκείνος δεν αποδεχθεί, έστω τους βασικούς στόχους της παγκοσμιοποιήσεως....

Στις ΗΠΑ, οι κομμουνιστές πεμπτοφαλαγγίτες τους Τζορτζ Σόρος, με κόκκινες κουκούλες και όπλα στα χέρια, ετοιμάζονται ως σύγχρονα SS να επιβάλλουν την θέληση των αφεντικών τους με την βία, εφόσον αυτό χρειαστεί.
Η κάμερα, τους έπιασε να περιφρουρούν συγκέντρωση με όπλα, προφανώς κατά του Τραμπ!...
Την στιγμή που ο δημοσιογράφος, τους ερωτά, αν τα ΟΠΛΑ τους είναι ΑΛΗΘΙΝΑ, του επιτίθενται φραστικά με αισχρές εκφράσεις!!!

Δείτε ΚΑΙ τα 2 ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ 'βίντεο':
 
 






                                                                                                           "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!