Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

"ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ, ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ"...


Ο ΜΟΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ..."ΠΑΤΗΣΕ" ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΥΤΗ,
ΗΤΑΝ Ο MISTER ALEXIS! "ΠΛΑΪ-ΠΛΑΪ", ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΔΕΛΦΟ' ΡΑΟΥΛ, ΤΟΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΔΟΥΡΟ, (ΠΟΥ ...ΓΕΛΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΤΖ.ΖΟΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΦΡΙΚΗΣ!!! A! MHN "ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ"
ΤΟΝ ΥΠΕΡΓΗΡΟ ΑΡΧΙΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ...ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ,
ΤΟΝ "ΑΕΙΘΑΛΗ" ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ!!!! ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ!!!("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Ο Έλληνας (Che ρε!) που φέρνει έτοιμα προοδευτικά μνημόνια για τον λαό του, πήγε να αποδώσει τιμές στο σύντροφο Κάστρο. Στο Σύμβολο μιας εποχής, που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, στον ηγέτη μιας επανάστασης για την εγκαθίδρυση ενός συστήματος, το οποίο όπου κι αν εφαρμόστηκε απέτυχε, δημιουργώντας καταστάσεις ανισότητας και ανέχειας, τις οποίες προσπαθούσε να εξαλείψει, μεγαλύτερες και από του αντίπαλου συστήματος του καπιταλισμού. (κείμενο απο άρθρο, στο ιστολόγιο 'perimajestic').

Αποτέλεσμα εικόνας για HAVANA - FUNERAL CASTRO
ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,
 ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ & ΠΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ
ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ...
("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ")

Αποτέλεσμα εικόνας για FUNERAL CEREMONY IN HABANA

Ο πεφωτισμένος ηγέτης, που συνεπικουρούμενος από ένα γυρολόγο Διεθνιστή, έδιωξε τον δικτάτορα Μπατίστα για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Ξέρετε εσείς Έλληνες Διεθνιστές καμμιά επανάσταση, που να μην έγινε στο όνομα και για το καλό κάποιου λαού; 

Αποτέλεσμα εικόνας για FUNERAL CEREMONY IN HABANA
ΝΑΤΟΣ! ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΟΥΛ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο "ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ" ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΡΤΕΓΚΑ, (με το μουστάκι), ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΛΑ(!!!) ΓΙΑ ΤΟΝ ..."ΑΓΩΝΑ" ΤΩΝ 'ΣΑΝΤΙΝΙΣΤΑΣ', ΣΤΗΝ
ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ! ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ;
("ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ").

Λέω για ολοκληρωτικό καθεστώς, γιατί περί αυτού πρόκειται αγαπητοί Αριστεροί. Όσο κι αν προσπαθείτε να το ωραιοποιήσετε, προβάλλοντας το σύστημα Παιδείας και Υγείας που έφτιαξε, παραμένει καθεστώς που δίωξε αντίθετες φωνές και κοινωνικές ομάδες. 

Το ότι από την επανάσταση, έως και τις μέρες μας υπάρχουν Κουβανοί που φεύγουν, με οποιοδήποτε τρόπο από το νησί και Κουβανοί δεύτερης και τρίτης γενιάς που πανηγύριζαν το θάνατό του, αυτό ακριβώς αποδεικνύει.



Ότι μιλάμε για ολοκληρωτικό καθεστώς, με ηγέτη ένα Δικτάτορα, που παρέδωσε τη εξουσία στον αδελφό του και μόνο μετά τα ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε. 
Ο άνθρωπος που έφερε τα πυρηνικά στο υπογάστριο των Η.Π.Α. και περίμενε από αυτές, όχι να προσπαθήσουν να τον βγάλουν από τη μέση, αλλά να του στείλουν και συγχαρητήριο τηλεγράφημα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για HAVANA - FUNERAL CASTRO

Πάλι καλά που δεν του έστειλαν κανένα πυρηνικό τηλεγράφημα. Ο καλός επαναστάτης Κάστρο, που εναντιώθηκε και έδιωξε τους Αμερικάνους, λέμε τώρα, ενώ αποδεδειγμένα με τα πλοκάμια της Μαφίας είχε το σοβαρό πρόβλημα. Το λέμε τώρα, πάει στο καθεστώς του Γκουαντάναμο, που δεν έχει αγγίξει ο λαοπρόβλητος, το αιώνιο Σύμβολο αντίστασης. 

Ο ηγέτης που δεν εκλέχθηκε ΠΟΤΕ, ο ηγέτης που δεν ντράπηκε να πει, ότι ακόμη και οι Κουβανές πόρνες έχουν πτυχίο, ο άνθρωπος που έχει στήσει τα συστήματα Υγείας και Παιδείας με καταναγκαστικά έργα, ο απόλυτος άνδρας που έχει εθνικοποιήσει τα πάντα, χωρίς κανένα απολύτως όφελος για τους απλούς Κουβανούς, ο επαναστάτης που έκανε μια ολόκληρη χώρα συνώνυμη του σεξοτουρισμού. Ίσως μόνο για το τελευταίο να βρεθούν κάποιοι Δυτικοί, να πουν ένα καλό λόγο τώρα που έφυγε. 


Οι πλούσιοι αριστεροί φραπεδιάρηδες με τις 'off shore' , με τα χρηματιστήρια του Σημίτη, με τις κρατικοδίαιτες θέσεις, καταθέσεις εκ. ευρώ σε ξένες τράπεζες και 10 σπίτια ο καθένας, ανεπάγγελτοι και τεμπέληδες, καταγγέλλουν τον κακό καπιταλισμό...βλέποντας τον Αλέξη στην Κούβα. 

Αυτό σου αξίζει Έλληνα. Να ταυτίζεσαι με τη Ζιμπάμπουε, την Βενεζουέλα και όλες τις χώρες που βασιλεύει η φασιστερά και η ψευτιά! 


[MHN TO ...AMEΛΗΣΟΥΜΕ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ROBERT MUGABE

ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΠΙΘΑΝΗ" ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ, ΤΟΥ ...ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ Ρ.ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ! ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ, "ΚΑΘΕΤΑΙ" ΣΤΟ ...ΣΒΕΡΚΟ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΜΠΤΩΧΗΣ ΧΩΡΑΣ; "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]


Γιατί ο ίδιος, έχει κολλητό τον Κλίντον και την Γιάννα (Αγγελοπούλου) και κάνει και εμφανίσεις μαζί τους στο ίδρυμα του πρώην Πλανητάρχη (που όταν ήταν Πλανητάρχης, τον υποδέχτηκε σαν ανεπιθύμητο στην Ελλάδα απλά για ξεκάρφωμα.) 


Γιατί ο ίδιος, είναι το αγαπημένο παιδί των Βρυξελλών και της Αμερικής και μας μιλάει για αγώνες. Δεν φταίει αυτός μασκαρά Έλληνα, που έκανε τη ζωή και τη πατρίδα σου, ένα με το τρικοσμικό μοντέλο-όραμα της αριστεράς, που είναι βουτηγμένο στο ψέμμα, τη φτώχια και το φασισμό, αλλά το πλασάρουν με δήθεν ελευθερία και δήθεν ανεξαρτησία. 

ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ, που δεν λες να βάλεις μυαλό και θες να το παίζεις ακόμα ρομαντικός και επαναστάτης, που εμπνέεται από το Τσε και το Φιντέλ και όλα τα ορφανά τύπου Αλέξη που άφησαν πίσω...

Eπιτέλους να καταλάβουμε, που ανήκει η Ελλάδα....
--------------------------------------------------------------------------

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV', ΘΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ
ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, "ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ" ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,
ΝΑ  Α Π Ο Τ Ε Φ Ρ Ω Σ Ο Υ Ν  ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ,
ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ;;;
ΥΠΗΡΧΕ ΤΑΧΑ,
ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ; ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ;
ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!