Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Ισραηλινός ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ για ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ Κρατικού λειτουργού κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!! (Στο ...'τσιπριστάν', θα γινόταν ποτέ το ίδιο;;;)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ "ΜΑΣΗΣΕ" Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ(;;;) ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ...
(ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,
ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ
ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ...)


(ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ! Α - ΠΑ - ΠΑ!) Στην Ρουμανία, όπου υπάρχει κράτος, σε αντίθεση με την Ελλάδα, η πάταξη της διαφθοράς αποτελεί κύριο στόχο. Το έργο των ανθρώπων της Εθνικής Διευθύνσεως κατά της Διαφθοράς,  σ α μ π ο τ ά ρ ε τ α ι    συστηματικά τόσο από ΜΕΣΑ, όσο και από ΕΞΩ! Η επικεφαλής όμως της διευθύνσεως δεν "μ α σ ά ε ι"...

Φυσικά όποια πέτρα κι αν σηκώσει... "συμπτωματικά" πάντα, την Μοσσάντ βρίσκει μπροστά της... να την απειλεί και να την εκφοβίζει... Ευτυχώς στην Ελλάδα είναι όλοι ..."καθαροί" και "αδιάφθοροι"... και δεν έχουμε "ανάγκη", την συνδρομή των μυστικών υπηρεσιών της 'φίλης και συμμάχου χώρας' του Ισραήλ...

Βουκουρέστι, Ρουμανία – Ένας Ισραηλινός υπάλληλος της ιδιωτικής εταιρείας πληροφοριών 'Black Cube' ('Μαύρος Κύβος') κ α τ α δ ι κ ά σ τ η κ ε   στην Ρουμανία την παρελθούσα Τετάρτη, για προσπάθεια ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ (!) της επικεφαλής της «σταυροφορίας» κατά της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στην χώρα!

 Ο David Geclowicz, δικάστηκε σε 80 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και ποινή φυλακίσεως δύο ετών και οκτώ μηνών με αναστολή, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων 'Agerpres', για την στοχοποίηση τριών κοντινών στην κ.Laura Kovesi προσώπων, την επικεφαλή της Εθνικής Διευθύνσεως κατά της Διαφθοράς (DNA).

Ο Geclowicz   ο μ ο λ ό γ η σ ε   την ενοχή του, στο εγχείρημα που οι εισαγγελείς αποκαλούν εκστρατεία «παρενοχλήσεως», για να  α π ο σ τ α θ ε ρ ο π ο ι ή σ ε ι την ομάδα της Kovesi, με «πολλαπλά απειλητικά τηλεφωνήματα» και «πειρατεία» ηλεκτρονικών ταχυδρομείων (!) με στόχο την «αποκάλυψη στοιχείων πιθανής εμπλοκής στη διαφθορά» της Kovesi.
 

Ένας άλλος υπάλληλος της 'Black Cube', ο Ron Weiner, επίσης ομολόγησε την ενοχή του, και το δικαστήριο θα γνωστοποιήσει την ποινή του στις 28 Νοεμβρίου.
Για έναν τρίτο υπάλληλο της ίδιας εταιρείας, που διαμένει στο Ισραήλ, έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως στην Ρουμανία...

Η 'Black Cube' αυτοπροβάλλεται ως «επίλεκτη ομάδα βετεράνων των ισραηλινών 'ελίτ' μονάδων(!) των μυστικών υπηρεσιών», και η ιστοσελίδα της αναφέρει τον πρώην διευθυντή της Μοσσάντ, Meir Dagan, που πέθανε νωρίτερα αυτό το χρόνο, ως επίτιμο πρόεδρο αυτής.

Η Kovesi εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της διαφθοράς στη Ρουμανία, που προσχώρησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2007, αλλά πιέστηκε από τις Βρυξέλλες για να ξεριζωθεί η συστημική διαφθορά.

Αρχή αποτέλεσε η καταδίκη για διαφθορά, του πρώην πρωθυπουργού Adrian Nastase το 2012, που σήμανε ότι αλλάζουν οι εποχές στην δεύτερη φτωχότερη χώρα της Ε.Ε.
 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ THΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'THE TIMES OF ISRAEL'...
 

 
Τον περασμένο μήνα φυλακίστηκε ένας πρώην υπουργός της Ρουμανίας, που εμπλεκόταν σε υπόθεση διαφθοράς, ενώ άλλοι οκτώ πρώην υπουργοί εμπλέκονται σε άλλα σκάνδαλα διαφθοράς.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Kovesi στοχοποιήθηκε από κριτές. Τον Σεπτέμβριο ένας πρώην πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Ρουμανίας συνελήφθη, με την κατηγορία οργανώσεως εκφοβισμού της Kovesi, προκειμένου να εκδικηθεί για την απόλυσή του το περασμένο έτος, μετά από έρευνα της DNA.
 
[ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ. ΜΠΑ, ΟΥΤΕ ...ΛΟΓΟΣ!
ΕΔΩ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΔΙΑΦΘΟΡΑ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ...ΠΙΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, "ΚΥΡΙΩΣ" ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
ΤΡΙΤΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ..."ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ" ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ "ΚΑΚΕΣ" ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;]
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!