Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Γιά μιά στιγμή! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΚΚΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ;;; (Γιά πέστε μας, γιατί δεν τολμούν ποτέ, να το "ακουμπήσουν";;;)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΟΥ ΘΑ ...ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Κ.Ε., ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!



(ΕΩΣ πότε, θα θεωρείται ΤΑΧΑ το ΚΚΕ, ΩΣ Η ..."ΙΕΡΗ ΑΓΕΛΑΔΑ";;;) Μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές  σ υ ν τ ρ ι β έ ς  της μεταπολιτεύσεως, υπέστη το ΚΚ€ (ναί, το τρίτο γράμμα δεν είναι έψιλον, αλλά το σήμα του ευρώ...) κατά τη διάρκεια της εξετάσεως του οικονομικού του διαχειριστού, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, για τα δάνεια των κομμάτων.  (ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, όλοι αυτοί, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ "ΖΕΣΤΑ" ΤΟ ΚΚΕ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευάγγελος Καρακώστας στην επιτροπή της Βουλής


Αποτέλεσμα εικόνας για σφυροδρέπανο

Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, η 'Χ.Α.' δια του βουλευτού Βοιωτίας Ευάγγελου Καρακώστα, κατέδειξε σε ολόκληρο τον ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ & ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟ Ελληνικό Λαό, πως το ΚΚΕ χρωστά εκατομμύρια ευρώ(!!!) σε τράπεζες, αφού δανειζόταν με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, όπως έκαναν (βεβαίως-βεβαίως!) το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο Σύριζα... 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ευάγγελος Καρακώστας στην επιτροπή της Βουλής

Επιπρόσθετα, αρνείται   λ υ σ σ ω δ ώ ς   οποιονδήποτε ...

έλεγχο του ΣΔΟΕ στα οικονομικά του, ενώ ο έλεγχος ορκωτών λογιστών τα έτη 2010-11, ανέδειξε πλήθος παρανομιών, με μη θεωρημένα κουπόνια και κρατικές επιχορηγήσεις, για «επιμορφωτικούς σκοπούς», για τις οποίες ΔΕΝ υπάρχει το   π α ρ α μ ι κ ρ ό    παραστατικό!

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, (ο αιώνιος αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του κόμματος, ο κ.Σοφιανός), αρνήθηκε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν, από τον βουλευτή της 'Χ.Α.', με κυριότερα εξ αυτών το σκάνδαλο της παρανόμου πωλήσεως του '902', τις  α π ο λ ύ σ ε ι ς εργαζομένων από τις κομματικές επιχειρήσεις, ΔΙΧΩΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...) να τους αποδοθούν, ΟΥΤΕ δεδουλευμένα, ΟΥΤΕ και αποζημιώσεις, τον αριθμό των ακινήτων (...) που διαθέτει το ΚΚΕ και πόσο ΕΝΦΙΑ πληρώνει (ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...) και τέλος τι κρύβει το ΚΚΕ και ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, στα κομματικά του ταμεία!

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ" ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ή σχεδόν απο παντού...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟ-ΣΕ-ΚΤΙ-ΚΑ, ΟΣΑ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ! 
(και τα κόκκινα κεφάλαια της Ελβετίας...)
Καλή παρακολούθηση!


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!