Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ 'ΤΣΙΡΙΖΑ', ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ χθές, ΝΑ ..."ΤΙΜΗΣΕΙ" ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


"ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ..."ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ" ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, "ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ - ΗΛΙΘΙΩΣ! -  ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ" !...

ΑΙΣΧΟΣ: Ο τουρκόψυχος βουλευτής του Σύριζα τίμησε τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ
Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ...ΖΟΡΙ ΤΟ ΣΑΚΚΑΚΙ ΤΟΥ,
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ, ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!...

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ 'ΜΕΣΟ' ...ΣΥΣΚΟΤΙΣΕΩΣ ΜΑΣ! Στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, στην 78η επέτειο του θανάτου του, χθες Πέμπτη 10η Νοεμβρίου το πρωΐ, "τιμήθηκε" ο πλέον ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ σφαγέας του Ελληνισμού, όλων των εποχών, ο 'ντονμές' απο την Χρυσαυγή Λαγκαδά, ο Μουσταφά Κεμάλ.

Αποτέλεσμα εικόνας για κεμαλ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ 'χ ά λ ι', ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ
Ο ΔΗΘΕΝ "ΗΓΕΤΗΣ" &

ΤΑΧΑ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ...

Στην "τελετή" συμμετείχαν ΟΛΟΙ ("ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ";) οι τουρκοπράκτορες στην Θράκη, ο πρόξενος της τουρκίας Αλή Ριζά Ακινζή, ο βουλευτής Ξάνθης του 'τσύριζα' - εννοείται! -  Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, οι 2 ψευτομουφτήδες - τα 'δουλικά' του προξενείου... -  Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, ο Ισμέτ Τουτζάρ-μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΞ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της ενώσεως "Τούρκων"(!) Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητος Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της ενώσεως "Τουρκικής" (είδατε πόσο ΜΕΓΑΛΟ θράσος ΚΑΙ στους τίτλους;) Νεολαίας Κομοτηνής Κοράϊ Χασάν, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ, Περβίν Χαϊρουλλάχ και πολλοί άλλοι.

[ΜΗΝ "ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ"! ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΕ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!ΤΟ δίχως αιδώ τουρκόφιλο 'ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ', ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ποτέ στην Θράκη μας...]

Αποτέλεσμα εικόνας για βουλευτής Χατζηοσμάν
ΑΛΛΟ ..."ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ"! Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ,  Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛ.ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
ΓΙΑ ...ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ!
(ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,

ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...)


ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ και με προκλητικό κυνισμό οι εκλεκτοί του κεμαλικού κατεστημένου και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, μετά την τελετή, ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΘΡΑΣΟΣ, όλοι μαζί ΚΑΙ τραγούδησαν τον τουρκικό εθνικό ύμνο!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ. ΤΟ ΑΣΥΔΟΤΟ, ΑΧΑΛΙΝΩΤΟ θά προσθέταμε, τουρκικό παρακράτος εντός της Ελληνικής Επικράτειας με πολιτικούς, που προωθεί το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και αποδέχεται "μετά χαράς" ο Σύριζα και ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ(...) τα παρελθόντα ανθελληνικά κυβερνητικά κόμματα, ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ & ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ την ΙΕΡΗ μας πατρίδα!

Όσο για την ύπαρξη, σχεδιασμό, άμυνα, δραστηριοποίηση και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ελληνικών (;;;) ΑΡΧΩΝ, καλύτερα να το ξεχάσουμε... (ορισμένα στοιχεία, απο ανταπόκριση της κ.Κ.Κρυσταλίδου).

Αποτέλεσμα εικόνας για κολοκοτρώνης


[ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ πότε άρα γε, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, Ή ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ   Ε Ο Ρ Τ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ   ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, λόγου χάριν, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΕΨΑΛΛΑΝ  Δ Υ Ν Α Τ Α   ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ υπαίθριο ΧΩΡΟ, (όπως ακριβώς πράττουν οι τουρκοπράκτορες των φωτογραφιών ανωτέρω, στην Θράκη μας,) ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ   Ε Θ Ν Ι Κ Ο    ΜΑΣ ΥΜΝΟ;;;

Μά, π ο τ έ!...
Γιατί;
Επειδή διαχρονικώς ..."τηρούμεν ΑΨΟΓΟΝ στάσιν"!
Ήτοι, δεν βγάζουμε 'άχνα', μήν τους ...κακοκαρδίσουμε, τους γείτονες και "συμμάχους" μας...]
Αποτέλεσμα εικόνας για κολοκοτρώνης

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!