Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Οι αεροσυνοδοί του (ΔΗΘΕΝ) κόκκινου Βιετνάμ, θα φοράνε μόνο... μπικίνι! - Να το εφαρμόσει και ο Κουτσούμπας (ΑΚΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ;) στις εταιρίες του ΚΚΕ!

ΟΧΙ, ΟΧΙ. ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ! Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ...ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! ΑΠΛΩΣ, ΤΑ 'ΚΟΥΚΟΥΔΙΑ' ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ...'ΜΠΙΚΙΝΙ'!!!


(ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ! ΕΚΤΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ, ΠΟΥ ΖΕΙ ακόμα μέσα στην φαντασία του, "ΔΟΞΕΣ" ...Οκτωβριανές!) Παρελθόν πλέον αποτελεί η στολή των αεροσυνοδών στην αεροπορική εταιρεία 'VietJet Air', του κομμουνιστικού – αλλά με καπιταλιστική οικονομία & "τίγκα" στις δυτικές βιομηχανικές μονάδες... - Βιετνάμ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΜΕ ΡΟΛΕΞ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΗΗΗΗΗ! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ
..."ΒΛΗΤΑ", ΠΟΥ ΣΑΣ
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΣΤΟΝ 'ΡΙΖΟ' 5 ή
10 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΑΡΑ ΓΕ
ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ...'ΡΟΛΕΞΑΚΙΑ', Ε; 

Αποτέλεσμα εικόνας για σφυροδρέπανο

Η Nguyen Thi Phuong Thao, διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας – η οποία τυγχάνει η πρώτη γυναίκα δισεκατομμυριούχος του Βιετνάμ! - αποφάσισε να φοράνε… μπικίνι (κόκκινο φυσικά…) οι γυναίκες αεροσυνοδοί της εταιρείας, «για να κάνουν...τους ανθρώπους που ταξιδεύουν ευτυχισμένους», αλλά και για διαφημιστικούς λόγους – μιας και ήδη σ’ όλο τον κόσμο μιλάνε γι’ αυτό.

Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για the new uniforms in Vietnam airlines

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ...ΦΥΤΑ αυτού του τόπου! Σας θυμίζουμε, ότι τον προηγούμενο μήνα, έγινε στο Βιετνάμ η διεθνής συνάντηση των κομμουνιστικών κομμάτων, με την συμμετοχή του …"τιμημένου" κουκουέ, άρα ότι κάνει το κόμμα στο Βιετνάμ, μπορεί να θεωρείται σωστό, από μαρξιστικής-λενινιστικής "άποψης"...

Σχετική εικόνα

Άρα, εφ΄όσον υπάρχει προηγούμενο σύμφωνα με τις "αθάνατες αρχές" του μαρξισμού-λενινισμού, μπορεί ανέτως και ο σύντροφος Κουτσούμπας, να βάλει τις (διαχρονικώς ΑΧΑΡΕΣ) κνίτισσες, να δουλεύουν με …μπικίνι στις καπιταλιστικές επιχειρήσεις του… τιμημένου κόμματος τάχα του λαού, για να πιάσει πελατάκια όλα τα …'λιγούρια'!

(ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ..."ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ...'ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ'! ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ..."ΡΕΒΙΖΙΟΝΙΣΤΕΣ";;;)

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!