Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

"Κ Λ Α Φ Τ Ε" ΚΑΙ ΤΟΝ Κ Α Ν Α Δ Α ! ΤΩΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ...'ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ' !!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Στην σφαίρα επιρροής του Ισλάμ και ο Καναδάς
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΕΙ; ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΣΤΟΝ
ΚΑΝΑΔΑ, ΤΟΥΣ ..."ΠΕΡΑΣΕ"...


ΑΝΤΕ, "ΠΑΝΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ... "ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ"... Ο Καναδάς με τον νέο πολυπολιτισμικό πρωθυπουργό, δεν αργεί λεπτό να κάνει τις εξαγγελίες του πράξη! Την περασμένη εβδομάδα, στο τηλεοπτικό κανάλι 'CityNews' του Τορόντο, η 29χρονη δημοσιογράφος Ginella Massa. παρουσίασε το βραδινό δελτίο ειδήσεων, φορώντας την ...μουσουλμανική μαντίλα χιτζάμπ!!!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για prime minister of canada
Ο ΕΝΤΕΛΩΣ 'ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ' ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
ΚΑΝΑΔΑ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΡΥΝΤΩ...

Αποτέλεσμα εικόνας για prime minister of canada


Έτσι, έγινε η πρώτη παρουσιάστρια ειδήσεων στην χώρα με 'χιτζάμπ'... Μετά την εκφώνηση του πρώτου της τηλεοπτικού δελτίου, η Ginella Massa έδωσε συνέντευξη, στην ιστοσελίδα 'The Hollywood Reporter' και ανέφερε, ότι η καινούρια της δουλειά, ήταν ένα βήμα μπροστά στην καρριέρα της, αλλά σε εθνικό επίπεδο αντιπροσώπευε, ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε ό,τι αφορά την ...εθνοτική πολυμορφία (...), η οποία οδηγεί στην ισλαμοποίηση και στον γκρι λαό. 

«Αυτό ήταν! Είμαι ευγνώμων, να έχω μια τέτοια ευκαιρία όπως αυτή, σε μια εποχή που υπάρχει τόσο ...μίσος (;;;) και διασυρμός(!) για τους μουσουλμάνους. 

Ανυπομονώ να έρθει μια ημέρα, που δεν θα είναι μεγάλο γεγονός κάποιος σαν εμένα, να εκφωνεί ένα δελτίο ειδήσεων», έγραψε στα 'social media'!

ANTE, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ!
ΚΑΙ ...'ΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ' !!!


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!