Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΧΑΖΟΜΕΜΕΤΗΔΕΣ! Ο ΤΡΑΜΠ, ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟ ΣΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΩΣ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!...

2016111914562519_9f1faffa9a3db7ad75376372cff80462
ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΣΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΕΤΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΗΡΙΑ ΑΝΗΜΕΡΑ...
ΓΙΑΤΙ; ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ;...

ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ! ΠΗΡΑΝ ΤΟ 'ΧΑΜΠΕΡΙ', ΟΤΙ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤ.ΠΕΤΡΕΟΥΣ, ΩΣ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΕΘΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

ΚΑΙ ΝΑ, ΤΟ ...ΚΛΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

4_temmuz_turk_askeri_icin_kara_gun_h39149_03694
ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ & ΜΕΓΑΛΟ 'Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι' ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΑΓΚΥΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ.ΠΕΤΡΕΟΥΣ.
ΔΕΜΕΝΟΙ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ
ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ, ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2003!


'40 ΠΥΡΕΤΟ' ΕΧΟΥΝ... Την έντονη ΟΡΓΗ της Αγκύρας, προκαλεί η είδηση που μεταδόθηκε πρώτα από την μεγάλης κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, εφημερίδα 'Wall Street Journal', ότι ο κατά πάσα πιθανότητα, προοριζόμενος από τον Ντόναλντ Τραμπ νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, είναι αυτός, που προκάλεσε την μεγαλύτερη εθνική προσβολή στην Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίες, (που ακόμα το… φυσάν και δεν «κρυώνει»)! 

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο στρατηγός David Petraeus που την περίοδο 2011-2012 διατέλεσε αρχηγός της 'CIA', προορίζεται από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, να αναλάβει το κρίσιμο πόστο του αρχηγού των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. 
Μάλιστα για τον λόγο αυτό, είχε σημαντική συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ στο New Jersey, όπου συζητήθηκε αυτό το θέμα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για david petraeus

Αλλά ο David Petraeus είναι κόκκινο πανί για την Τουρκία, γιατί είναι αυτός, που το 2003 και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου, όταν υπηρετούσε στις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στο βόρειο Ιράκ και στην πόλη Σουλεϊμανιέ, συνέλαβε 11 Τούρκους αξιωματικούς, που είχαν πάει εκεί για "διερευνητική αποστολή" και αφού τους ...ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ, τους   τ σ ο υ β ά λ ι α σ ε    κυριολεκτικά με άκρως   ε ξ ε υ τ ε λ ι σ τ ι κ ό    τρόπο και τους περιέφερε(!)  σε κοινή θέα, σαν τρομοκράτες!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για david petraeus

Στη συνέχεια τους μετέφερε στην Βαγδάτη, όπου εκεί και μετά από τις εντονότατες διαμαρτυρίες της Άγκυρας αφέθηκαν ελεύθεροι...

Αποτέλεσμα εικόνας για david petraeus
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ, Ή ΠΑΡΑΣΗΜΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ!
ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΤΗΝ ..."Ε Κ Α Τ Σ Ε Σ"!

Το επεισόδιο αυτό θεωρήθηκε σαν η μεγαλύτερη προσβολή που υπέστη η Τουρκία και οι ένοπλες δυνάμεις της, τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από τότε αυτός ο στρατηγός ονομάστηκε από τους Τούρκους σαν ο… «τσουβαλιάρης» στρατηγός. 
Αντιλαμβάνεστε τώρα, τι αισθήματα έχει προκαλέσει στην Τουρκία αυτή η είδηση, ότι ο ...τσουβαλιάρης(!) θα είναι ο νέος αρχηγός των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, γράφει ο τουρκολόγος και ερευνητής Νίκος Χειλαδάκης.

"ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ" ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕ Ο ΓΕΡΩΝ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, 'ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ'...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!