Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ..."ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ" ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ; Και ποιοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, τους "σπρώχνουν" σε τέτοιες ενέργειες;




ΠΟΣΟ ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ, ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ"(;) ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ Α Ι Σ Χ Η !Βάνδαλοι (και άκρως ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ) ανθέλληνες, έβαλαν στόχο το άγαλμα της "Μητέρας Πατρίδας" στην πλατεία του συνοικισμού Νέο Βυζάντιο στο Ναύπλιο.



Την Τρίτη το πρωΐ περαστικοί διαπίστωσαν, πως έχουν προκληθεί φθορές στο άγαλμα, που συμβολίζει την φιλία μεταξύ των δύο λαών Ελλάδος και Γεωργίας.



Οι βάνδαλοι έσπασαν (ΜΕ ΠΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΠΙΑ;) την μαρμάρινη πλάκα, που ήταν εντοιχισμένη και ανέγραφε: "Ελλάδα Μητέρα Πατρίδα".



Το άγαλμα αυτό έχει ανεγερθεί με δαπάνες των κατοίκων της αδελφοποιημένης με το Ναύπλιο, πόλεως Πότι της Γεωργίας το 1994.
Συνεργεία του Δήμου, θα αποκαταστήσουν τις φθορές ύστερα από εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.




[ΙΣΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ, ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ, ΠΛΟΥΣΙΑ Ή ΦΤΩΧΗ, ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ, ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ή ΟΧΙ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Ω Ν     ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ;;;

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ! ΣΕ  Κ Α Μ Μ Ι Α !!!

ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΚΕΙΝΗ Η "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ" ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ "ΑΠΟΡΙΑ", ΕΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΚΟΦΗΜΟΥ (ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΩΣ "ΜΕΓΑΛΟΥ"...) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΜΑΣ", ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΗΔΗ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ (σκοτεινή ακόμα, 53 χρόνια μετά!) ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟ 1963, ΑΝΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ :
"ΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ";;;]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!