Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Φ Ρ Ι Κ Η !

"Δ Ι Δ Α Κ Τ Ι Κ Ο Ν"...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Στις 2.20 τα ξημερώματα, στην Αγία Παρασκευή Σκιάθου, ένα 17χρονο λαθροπροσφυγόπουλο απο το Αφγανιστάν, που τα ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ του κάθε "Σόρος"(που γράφουμε και ξαναγράφουμε στην 'ΟδύσσειαΤV', ότι ονομάζεται Γκεόργκυ Σβάρτς στην πραγματικότητα, αυτός ο Ουγγροεβραίος πολυδισεκατομμυριούχος) προσπαθούν να ενσωματώσουν στην ελληνική κοινωνία, επιτέθηκε και τραυμάτισε ΘΑΝΑΣΙΜΑ με ...γεωργικό εργαλείο, 58χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου, την ώρα που κοιμόταν!
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΙΑΘΟΣ
Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΚΙΑΘΟΣ...
 
ΟΧΙ!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ...
Στην συνέχεια χτύπησε τον 63χρονο σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ενώ με το ίδιο όπλο τραυμάτισε - ευτυχώς - πιο ελαφρά την 20χρονη κόρη τους!

ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... 
Προκάλεσε επίσης φθορές στο ξενοδοχείο και στο αυτοκίνητο της οικογένειας…. 

Το 17χρονο λαθροπροσφυγόπουλο, όπως γράφεται σε ορισμένους ιστοχώρους, (επειδή η υπομονή έχει εξαντληθεί, με αυτό το τεράστιο 'θέατρο' της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ εν Ελλάδι), έχει μία "πολιτισμική" κατεύθυνση, που του επιτρέπει να ΣΦΑΖΕΙ ηλικιωμένες, παιδιά, γέρους,   ο τ ι δ ή π ο τ ε.  Ο "πολιτισμός" του φυλετικού μίσους! 

Τα θύματα, που είχαν προφανώς πιστέψει, στην ΑΕΝΑΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΗ τηλεόραση και σαν καλοί (ΑΦΕΛΕΙΣ!) άνθρωποι, του είχαν προσφέρει στέγη, τροφή και προστασία...

[Οι παλαιότεροι έλεγαν χαρακτηριστικά : 'Πρός γνώσιν και συμόρφωσιν'...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!