Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ θλιβερής 'Αυγούλας'! Πρώτα ύμνους στον ΣΤΑΛΙΝ και τώρα..."πασάλοιμα" στον Ομπάμα!!!!!!!!!!!

[ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α...]

ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΟΥ 
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ 'Ο.Φ.Α.'!
ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ"!!!
ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΚΑΣΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΛΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΡΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 'R.A.F.'
ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ,
ΗΤΑΝ "ΚΑΛΑ"! ΓΙΑ ΤΟΝ ..."ΑΓΩΝΑ"! ΤΩΡΑ "ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ" (και μάλιστα πρωτοσέλιδα, δεν κρύβονται!) ΓΙΑ ΤΟΝ
ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΑΚ...

Ω μεγάλα ..."ΒΛΗΤΑ" της αριστεράς, πότε επιτέλους θα   ξ υ π ν ή σ ε τ ε    απο το θέατρο που σας ΠΑΙΖΟΥΝ;;;) Από το «Εμπρός στη σορό του μεγάλου νεκρού» (στο άκουσμα του θανάτου του - AΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! - «πατερούλη» τους, του Στάλιν, το 1953), στο σημερινό ...τετρασέλιδο (!!!) αφιέρωμα στην επίσκεψη Μπ.Ομπάμα, με τίτλο «Η Αθήνα στο επίκεντρο» και υπέρτιτλο «Ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα»!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σταλιν


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σταλιν

Αυτή ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί είναι οι...
αμερικανοκομμουνιστές! 
Θαυμάστε τους και  Φ Τ Υ Σ Τ Ε   τους – για να μην τους… ματιάσετε!

ΤΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ 'ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ' ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! 
ΕΤΣΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ & ...πολυπρόσωποι χαμαιλέοντες - Ιανοί, είσασταν ανέκαθεν στα διάφορα γελοία ...ΚΚΕ! 
Και μην απορήσετε ΔΙΟΛΟΥ, αν μετά από 5-10 χρόνια δείτε κάποιους απ’ αυτούς, που σήμερα  κραυγάζουν ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΤΑΤΑ για τους «φονιάδες των λαών» στους δρόμους της Αθήνας, να υποδέχονται τον τότε «Ομπάμα»…
ΣΑΣ    Μ Α Θ Α Μ Ε   ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας σταλιν

ΠΡΩΤΑ, παλαιότερες δεκαετίες, (αφού ΚΑΙ οι φωτογραφίες "μιλούν"), ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ...ΜΟΥΣΙΑ ΣΑΣ & ΑΠΛΥΤΟΙ(!) ΣΤΗΝ ΛΕΩΦ.ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ, ΓΙΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΜΕΛΗ ...'special' Μ.Κ.Ο., επικεφαλείς ΞΕΝΩΝ & λίαν υπόπτων "φορέων" Κ.Λ.Π., Κ.Λ.Π., Κ.Λ.Π...

----------------------------------------------------------------------

[Η ακόλουθη λίαν ενδιαφέρουσα σημείωση, είναι ανωνύμου αναγνώστου, απο το ιστολόγιο 'paspartoy'. Τήν παραθέτουμε εδώ στην 'ΟδύσσειαΤV', επειδή περιλαμβάνει ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ στοιχεία, για τον έως προ ολίγων ωρών ...υψηλό μας επισκέπτη...

Ο Μπάρακ Χουσεῒν Ομπάμα είχε  Π Ρ Ο Ε Π Ι Λ Ε Γ Ε Ι από τους Αμερικανοεβραίους, ως ένας εκ των πιθανών εγχρώμων υποψηφίων προέδρων των ΗΠΑ, όταν απεφάσισαν να εκλέξουν μαύρο για την προεδρία.
Σε ηλικία 27 ετών, τον εισήγαγον  Π Α Ρ Α Τ Υ Π Ω Σ     εις την Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, όταν κατά την θήτευση του σε κολλέγιο τρίτης κατηγορίας στην Καλιφόρνια, εσημεἰωσε ...κακίστη βαθμολογία.
Μετά την αποφοίτηση του από το Χάρβαρντ, τον μετέφεραν στο Σικάγο και τον  Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Α Ν   στο γραφείο του Εβραίου μεγαλοδικηγόρου Τζάρεντ Μάϊνερ. Του γνώρισαν και τον πάντρεψαν με την Μισέλ Λ. Ρόμπινσον, υπάλληλο του κρατικού ν
οσοκομείου του Σικάγου...

Αποτέλεσμα εικόνας για michelle robinson

Αποτέλεσμα εικόνας για michelle obama

Άρχισαν την προσπάθεια να τον γνωρίσουν στους Εβραίους του Σικάγου, που είναι άνω των διακοσίων χιλιάδων με πρωτοστάτη τον αρχιραβίνο Άντολφ Βολφ, άλλωστε του έδωσαν κατοικία, απέναντι από την παλαιότερη συναγωγή της πόλεως... Σε αυτὀ συνέβαλε και Μαίριλυν Κάτζ, Εβραία ακτιβίστρια κατά του πολέμου του Βιετνάμ.

Αποτέλεσμα εικόνας για MARILYN KATZ-ACTIVIST

Προσπάθησαν να τον εκλέξουν βουλευτή του Ιλινόϊς στο Κογκρέσσο, αλλά απέτυχον. Μετ΄ολίγου χρόνου, επέτυχαν να τον  Ε Κ Λ Ε Ξ Ο Υ Ν    στην Γερουσία, όπου παρέμεινε μια διετία, διότι τον κατέβασαν για υποψήφιο πρόεδρο και κατώρθωσαν να τον ... Δ Ι Ο Ρ Ι Σ Ο Υ Ν, αφού του προσέφεραν για αντίπαλο τον γηραλέο γερουσιατή ΜακΚέην, γνωστό όργανο των σιωνιστών.


Αποτέλεσμα εικόνας για ALAN SOLOW
O EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ,
Ο κ.ΑΛΑΝ ΣΟΛΟΟΥ, ΕΔΩ ..."ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΠ.ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ALAN SOLOW
NAI, NAI, NAI! O κ.ΑΛΑΝ ΣΟΛΟΟΥ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,
ΕΙΧΕ ΚΑΙ 'ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ' ΜΕ ΤΟΝ ..."ΛΑΤΡΕΥΤΟ ΜΑΣ" ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!!

Πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας ετέθη ο ...διακεκριμένος σιωνιστής του Σικάγου, Άλαν Σόλοου (Solow ή και Solov) ενώ ταμίας και βασικός χρηματοδότης, ορίσθηκε η κ.Πέννυ Πρίτσκερ, της οικογενείας των πολυτελεστάτων ξενοδοχείων 'Ηyatt'! Αυτή διορίσθηκε υπουργός Εμπορίου, θέση που κατέχει ακόμη... (Η κυρία αυτή, θεωρείται μία απο τις 100 ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου, κατά το περιοδικό και την λίστα 'Forbes'!) Ο Σόλοου είχε δηλώσει «Αναδείξαμε τον πρώτο Εβραίο πρόεδρο στις ΗΠΑ»!

Αποτέλεσμα εικόνας για penny pritzker
H KYΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ
ΤΥΠΟ, ΩΣ ..."Ν Ο Ν Α"  ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!! ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ, Η ΚΥΡΙΑ
Π.ΠΡΙΤΣΚΕΡ, ΕΙΝΑΙ ...ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ!!!!
ΑΡΑ ΓΕ... Πόσα ΑΚΟΜΑ είναι, που ΟΥΤΕ κάν φανταζόμαστε, ΟΥΤΕ θα μάθουμε ποτέ...

("ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"/'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!