Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ, τόσο ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, δολοφονικές ενέργειες κατά βουλευτών!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για κέντρο ΑΙΘΡΙΟ Αμαρουσίου

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, πολύ  Υ Π Ο Π Τ Ο! Μόλις προ ολίγων ωρών, έγινε γνωστό από ορισμένες ιστοσελίδες, ότι έγινε δολοφονική απόπειρα κατά βουλευτού της 'Χ.Α.' σε κεντρικότατο και πολυσύχναστο σημείο του Αμαρουσίου! (επί της οδού Αγίου Κων/νου).
Αποτέλεσμα εικόνας για κέντρο ΑΙΘΡΙΟ Αμαρουσίου

Συγκεκριμένα, ομάδα 30 περίπου ατόμων, - κατά τον παθόντα, άτομα του 'σύριζα' - επετέθησαν στον βουλευτή της 'Χ.Α.' Γ. Γερμενή, στον συνοδό αστυνομικό του και σε μία κοπέλλα, με σιδηρολοστούς και 'σπρέϋ' αερίων!


Οι επιτιθέμενοι κατάφεραν και τραυμάτισαν ελαφρώς (ευτυχώς) τον βουλευτή στο κεφάλι, ενώ κατόπιν έσπευσαν να εξαφανιστούν! 

Ο βουλευτής μετεφέρθη προληπτικώς για πρώτες βοήθειες σε κρατικό νοσοκομείο, ενώ μεγάλη εντύπωση προκαλεί, η "ΗΧΗΡΗ" ΑΦΩΝΙΑ της αστυνομίας ...

(ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ & ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ  συστημικά ΚΟΜΜΑΤΑ...)

[ΕΚΛΗΣΗ! ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ": ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΧΩΡΑ, για κανέναν λόγο, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ "ΜΑΥΡΟ" δολοφονικό ΓΕΓΟΝΟΣ, κατά βουλευτού, ΟΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ 'ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ', Ή Η ΥΠΟΘΕΣΗ 'ΛΑΜΠΡΑΚΗ'!

Οι άνθρωποι, όπου και άν "βρίσκονται", που ελέγχουν αυτά τα ΑΘΛΙΑ άτομα, θα πρέπει να το σκεφθούν διπλά! Η πολιτική ΑΝΩΜΑΛΙΑ, θα φέρει ανυπολόγιστο πλήγμα, στην ΗΔΗ αρκετά τεταμένη εσωτερική ατμόσφαιρα της πατρίδος μας...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!