Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ & ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...


Αποτέλεσμα εικόνας για CL-415

ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΟΥΣ, ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ! ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου: «Ακροβατικά» των ελληνικών 'CL-415 Canadair' στην Χάϊφα!
Αποτέλεσμα εικόνας για CL-415

[ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ - ΚΑΚΩΣ - ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, Η ΕΛΛΑΣ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, 3 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΑΣ! (NAI, "ΕΧΟΥΜΕ" ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ KANOYME TΩΡΑ ΚΑΙ "ΕΞΑΓΩΓΕΣ" ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ...) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ(;) ΕΣΤΕΙΛΛΑΝ 1 ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ 2 ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ, ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ & ΜΕΓΑΛΑ ΑΕΡΙΟΘΟΥΜΕΝΑ-ΥΔΡΟΠΛΑΝΑ τύπου 'Μπέριεφ'!]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

Χαμός στο Ισραήλ, με τους τρομερούς Έλληνες πιλότους –  Θερμά συγχαρητήρια από Μ.Νετανιάχου – Έλληνας πιλότος: «Είμαστε φίλοι σας και είμαστε πάντα εδώ για εσάς» ...

Ά φ ω ν ο ι    οι Ισραηλινοί, αναγκάστηκαν να υποκλιθούν, στην ανωτερότητα των  Ε λ λ ή ν ω ν  ΠΙΛΟΤΩΝ!

Μάλιστα Ισραηλινοί τόνιζαν σε πηγαδάκια, ότι «αφού οι Έλληνες πετυχαίνουν τέτοιες επιδόσεις με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη, δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουν με τα…μαχητικά»!

Αποτέλεσμα εικόνας για BENJAMIN NETANYAHU

Μάλιστα αυτό ανάγκασε και τον ίδιο τον Μ.Νετανιάχου, να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια του στους Έλληνες αξιωματικούς, που έκαναν την χώρα μας και πάλι να αποτελεί, το επίκεντρο των ευμενών σχολίων στην ισραηλινή αεροπορική βάση 'Hazor'.

Ο Μ.Νετανιάχου, πρώην αξιωματικός του ισραηλινού στρατού, έμαθε για την δράση των Ελλήνων πιλότων και έμεινε εντυπωσιασμένος, από τον τρόπο που έδρασαν, ρίχνοντας τα αεροσκάφη τους με μαεστρία πάνω από τις εστίες της φωτιάς, για να την σβήσουν καλύτερα. Γι αυτό και ο ίδιος ευχαρίστησε του Έλληνες αξιωματικούς .

Σχετική εικόνα

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ κ. Reuven Rivlin, επικοινώνησε σήμερα το πρωΐ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλο και του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της χώρας του, για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή της Ελλάδος, στην κατάσβεση των πυρκαγιών, που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες το Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος, εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελλήνων πιλότων και πυροσβεστών, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικώς στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες, έμπειροι αξιωματικοί του Ισραηλινού στρατού είχαν ανακοινώσει, «για να ακούσει η Τουρκία», ότι με πλήρη δράση της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, ΟΛΕΣ οι τουρκικές αεροπορικές βάσεις, θα «ΣΒΗΣΤΟΥΝ» από τον χάρτη, μέσα σε 48 ώρες!!!

ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΚΕΤΟΙ", ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ - και κατευθυνομένης έξωθεν... -  ΚΡΙΣΕΩΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΝΑ ..."ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ"!

ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ!
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!