Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ντόναλντ Τράμπ: Τεράστιο Λ Α Θ Ο Σ, που βομβαρδίσαμε τους ΣΕΡΒΟΥΣ !

(Η ειλικρίνεια και η ευθύτης, έχουν ΚΟΣΤΟΣ Ντόναλντ!  Π ρ ό σ ε χ ε....)


(AYTA ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΟΛΟ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ"...) Ο Donald Trump, λίγους μήνες πριν γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ως προσκεκλημένος του διάσημου υποδοχής Larry King στο 'CNN', μίλησε για την εποχή του 1999 και συγκεκριμένα για το θέμα του ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ Νατοϊκού βομβαρδισμού της Σερβίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP IN LARRY KING

Ερωτηθείς από τον Larry King, τι νομίζει και ό, τι θα έκανε, αν ήταν στη θέση του τότε προέδρου Μπ. Κλίντον, ο Trump  Ε Π Ε Κ Ρ Ι Ν Ε   την απόφαση να βομβαρδίσουν τη Σερβία.

Οι Κλίντον δημιούργησαν χάος στο Κοσσυφοπέδιο.
Κοιτάξτε τι κάναμε στην Σερβία με βομβαρδισμούς απο ασφαλές ύψος!
Τους προκαλέσαμε θάνατους και δυστυχία!

«Έπρεπε να είχαμε πάει εκεί με τα στρατεύματα. Θα υπήρχουν δολοφονίες κατά πάσα πιθανότητα ακόμα και τότε, αλλά λιγότερες. Δε θα υπήρχε αυτό το χάος που δημιουργήθηκε απο τους Κλίντον ».

“Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θεωρείται επιτυχία μας, αλλά εγώ δεν θα το έλεγα ότι ήταν επιτυχία», εξηγεί ο Trump, καταδικάζοντας το βομβαρδισμό της Σερβίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP IN LARRY KING

“Οι άνθρωποι που εκδιώχθηκαν από τη γη τους, από το σύνολο της επικράτειας, ο καθένας έφυγε μακριά από εκεί, και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει. Υπάρχουν χιλιάδες νεκροί. “, δήλωσε ο Donald Trump.

Υπενθυμίζουμε, οτι ο Trump είναι εναντίων του μεγαλύτερου μέρους των στρατιωτικών ενεργειών των ΗΠΑ, επέκρινε τους βομβαρδισμούς και την επιθετικότητα εναντίον της Σερβίας σε πολλές περιπτώσεις.

Ο Donald Trump, θέλει να αλλάξει την πορεία της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και τονίζει, ότι θα ήταν φίλος με τον πρόεδρο Πούτιν...(απο το ιστολόγιο 'γροθιά'/"Ιωάννης Καποδίστριας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!