Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ  'ΒΙΝΤΕΟ' !





ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΗΛΘΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ! Μπορεί να υπήρξαν εχθροί* στην πραγματική ζωή, ωστόσο για περίπου έναν αιώνα, ο Τσάρος Νικόλαος Β’ "συνυπήρχε" σε έναν πίνακα ζωγραφικής, με τον ηγέτη της Οκτωβριανής "επαναστάσεως" του 1917, τον Λένιν. 
(* Υπενθυμίζεται, πώς ο Λένιν ήταν στην εξουσία, όταν έγινε η AΓΡΙΑ εκτέλεση του Τσάρου, απο τους μπολσεβίκους, ομού με όλη του την οικογένεια!...)

Αποτέλεσμα εικόνας για they found the portrait of Zar

Αποτέλεσμα εικόνας για they found the portrait of Zar

Το πορτρέτο του τελευταίου Τσάρου της ρωσικής αυτοκρατορίας, ανακαλύφθηκε τυχαία, κατά τις εργασίες συντηρήσεως του πορτρέτου του Λένιν, με την χρήση ακτίνων 'λέϊζερ'!

Ο ολόσωμος πίνακας του Λένιν, φιλοτεχνήθηκε το 1924, χρονιά θανάτου του, από τον Σοβιετικό ζωγράφο Vladislav Izmailovich. 

«Ο καλλιτέχνης που ζωγράφισε τον Λένιν, ήταν ένας πολύ καλός ζωγράφος. Καταλάβαινε πως οι εποχές άλλαζαν και γι’ αυτό χρησιμοποίησε μπογιές νερού, για να δημιουργήσει το πορτρέτο του Σοβιετικού ηγέτου.

Ζωγράφισε πολλαπλά στρώματα μπογιά και με αυτό τον τρόπο, έσωσε τον πίνακα του Τσάρου που υπήρχε στην πίσω πλευρά! 
Αν κάποιος τον είχε εντοπίσει, σίγουρα, θα είχε εκτελεστεί, για την πράξη του αυτή» δήλωσε στο δορυφορικό ειδησιογραφικό κανάλι 'Russia Today', ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών, Vasily Kichedzhi όπου γίνεται η συντήρηση του πίνακος.

Ο πίνακας του Τσάρου Νικολάου του Β΄, δημιουργήθηκε όταν  το 1886, ανήλθε στον θρόνο της Ρωσικής Αυτοκρατορίας...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ:




(Από το ιστολόγιο του 'προσκυνητού'/"Παπαφλέσσας")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!