Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

900 ευρώ κόστισε, ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ (στην Γλυφάδα) ΤΗΣ κ.ΔΟΥΡΟΥ;;; ΠΟΣΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ...ΨΑΡΑΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;


ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ...'ΧΑΧΟΛΟΙ' ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΣΑΒΕΣ
ΟΤΑΝ Η κ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ "ΜΑΣ", ΕΙΧΕ
"ΥΨΗΛΟΥ" ΕΠΙΠΕΔΟΥ
ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΤΙ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ
ΕΧΟΥΝ 900 'ΨΩΡΟΕΥΡΩ';

Η κ.Δ. Κουτσούμπα έγραψε, όπως θα δείτε κατωτέρω, στο 'facebook': «Την Τρίτη στην Περιφέρεια Αττικής συζητάμε τον προϋπολογισμό. Μόνο της Περιφέρειας, και όχι του Περιφερειακού Ταμείου Αττικής, από το οποίο μπορούν να περνούν πληρωμές όπως αυτή: 900 (!!) ευρώ, στο MEZZE GLYFADA (πρώην Καστελόριζο;) "για την κάλυψη κόστους γεύματος για τις ανάγκες του γραφείου της προέδρου του ΔΣ του ΠΤΑ Αττικής". 

Πρόεδρος του Δ.Σ., είναι η κα Ρ. Δούρου. 

Α π ο ρ ί α : Π Ο Σ Ο Υ Σ  άρα γε τάϊσε, για να φτάσει 900 ευρώ ο λογαριασμός; 

Την Τρίτη πάλι θα συζητάμε, αν τα 100 ευρώ κατ' έτος είναι υπεραρκετά για τα νοικοκυριά, που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα;».

ΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ 900 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ...ΨΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΥΡΟΥ...(ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ "ΚΑΡΡΙΕΡΑ", ΝΕΟΤΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΕΞΙΑ" ...Ο.Ν.ΝΕ.Δ.!!! ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ!!!)






..."ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ  Β Α Σ Α Ν Ι Σ Μ Ε Ν Ε  "...

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!